Visa RSS-flöde

bimmerboy

 1. våg o mät dax!å

  efter förra veckans bakslag var det gött att vågen visade på minus 1.6kg och måttbandet -2cm


  ny vecka men inga förändringar utan vi kör på som vanligt


  Totalt -10kg känns trevligt men 20 kommer att kännas ännu bättre
  Kategorier
  Okategoriserat
 2. Ner som en sol och upp som en pannkaka

  Jaha vet inte varför men vågen sa +1 kg och 2 cm på midjan, deppar inte ihjäl mig men såklart det känns lite bull...


  Inte så sugen på att blogga iheller men det kommer väl.


  Vi kör på och fortsätter som vanligt, har inte syndat hitills och är relativt noga.
  Kategorier
  Okategoriserat
 3. Omotiverad

  Tjenare alla gangesterbloggare!

  Har känt mig lite omotiverad till det mesta på sistone och så även bloggen. Jag vet inte varför men det är troligtvis bara en tillfällig dip.

  Vägde mig i dagarna och senaste veckan har genererat ett tapp på 1.4kg och 1 centimeter på midjan. Att inte vara nöjd med det hade varit rena idiotin anser jag.

  För övrigt rullar det på utan några problem och frugan som har haft svårt att hitta bra sätt att tappa vikt svarar riktigt bra på denna "livsstil"
  Taggar: motivation
  Kategorier
  Okategoriserat
 4. Måndags och tisdagsbloggen

  Jaha då var det sen tisdagskväll och man ligger i soffan och försöker komma ikapp med bloggen.

  Gårdagen bestod mest i att slicka sina sår efter helgen, det blev basic mat, omelet till frulle och söndsgsrester till lunch. På kvällen lagade jag Baconspäckade köttbllar direkt från himlen, dom var gudomligt goda och jag ber en bön att jag någonsin får till den smaken igen.

  Det bidde ingen vägning igår då jag ville pinka ut lite helgsynder innan dess, dock hade jag bestämt mig för att jag skulle väga mig på tisdag så sagt och gjort. Vågen visade 141kg vilket är en imponerande siffra men iallafall -1kg på en vecka. Ett lagom resultat kan jag tycka,

  Till frukost blev det även idag omelett dock med lite creme bonjour på och det blev riktigt smarrigt må jag säga.

  Lunchen blev köttbullsrester och stekt ägg som komplement.

  Idag lagade jag ännu en supergod middag, recepet som jag utgick ifrån hittar ni här: http://www.lchf-forum.se/showthread....yckling-Sambal

  Jag kan bjuda på en kass bild som inte höjer rätten kanske, dock kan jag intyga att det var riktigt smarrigt och något vi kommer att göra fler gånger.

  Uppdaterad 2012-02-22 klockan 01:01 av bimmerboy

  Kategorier
  Dagbok , Bilder , LCHF , LCHF-Recept
 5. Lördag/söndagsbloggen

  Jaha då var det söndag kväll och man är duktigt sliten efter en hektisk helg, igår for jag upp till stockholm på tidiga dagen efter en liten frukost med familjen. Det bidde omelett med ost och till det lite vatten.

  Väl uppe i stockholm var det möte under ett antal timmar, det serverades smörgåstårta men jag hade beställt en specialare i form av en räkmacka utan bröd vilket jag fick, smarigt så klart men ljusår i från frugans kreationer hon gör på jobbet.

  Efter mötet var det dags för lite samkväm innan middag och då blev det rödtjut och fläskesvålar för min del. framåt kvällningen var det besök på sjöpaviljongen för dinering. Massor med fin mat fanns på menyn men jag valde köttbullar då det är asgott så är det bara, jag beställde en dubbel portion utan potatis,gurka och lingon vilket jag fick. Laddningen var givetvis tokigt stor men jag fick faktikst lite hjälp då dom andra verkligen ville smaka vilket dom fick. Jag tror detta var dom godaste köttbullar jag ätet på restarang. Det förtärdes gott om vin , öl. groggar och desserter men själv höll jag mig till rött.

  Senare på kvällen var det vidare besök på Sheraton där det dracks mer groggar och Strawberry Daquiri, även här var jag ståndaktig och körde på rött, faktum är att man var väl relativt dragen men helt odramtiskt och jag var aldrig nära eller ens frestad att trilla dit på något.

  Sussa gott gjorde man sen när man kom "hem" tyvärr vaknade jag flera gånger av att benen krampade och idag har jag haft träningsvärk i vader och ben. Hoppas det var en engångspryl det där.

  Söndagsmorgon blev det ett par skivor falukorv och lite ost då vi var stressade till en träff, efter det var avklarat åt vi ägg & bacon vilket var smarrigt såkalrt.

  Efter att ha landat säkert på sturup och frugan snäll plockat upp en blev det Fläskkarré och beranaisesmör som vi hittat på Citygross, skitgott var det men tyvärr gjort på margarin noterade frugan.

  Helgen har verkligen varit full av frestelser, det har varit kakor, lösgodis,läsk, groggar, onyttig mat, desserter osvh osv. Jag har skött mig perfekt så till vida att jag inte käkat något ajabaja, förvisso har jag druckit massor av vin det var minst 1.5 flarror under kvällen och det blev maffiga 4000 kalorier i går men det får jag ta, KH klarade jag mig dock under 20 stycken.

  Vågen får vänta tills på tisdag morgon så att kroppen får en chans att återhämta sig osv. Jag vet ju att det inte lirat så bra förut med viktminskning och alkoholintag så förhoppningarna är väl inte för stora om jag säger så.

  Frugans -1.5kg är riktigt awsome och står jag stilla nu går frugan snart om mig viktmässigt (åt rätt håll då alltså)

  Jag kommer att hålla mig ifrån vinet nu tills nästa utgång som ev blir i månadsskiftet eller så blir det i stockholm den 18/3

  Jag kan väl inte påstå att jag idag känner mig smal, när det känns uppblåst och rörigt i systemet, lite skall man väl få lida efter alla dessa rödvinssynder.
  Kategorier
  Dagbok
Sidan 1 av 13 1 2 3 11 ... SistaSista