ANNIE75

Forumsvar skapade

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Tryck över bröstet? #63247
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  jag hade så igår och blev lite rädd. men ska avvkta ett par dar och se om det går över. efter att ha fuskat lite kör jag rätt strikt igen vilket kanske är orsaken. nu är vi ju fler som haft så. men man blir ju alltid rädd för infarkt och så.

  som svar på: Oopsies ("bröd") #6676
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  hur förvaras dem ? I kylen eller ? Jag bakade igår och tycker dem är riktigt bra som variation till frukost. åt som en macka idag fast med kniv och gaffel. Är så less på¨äggröra , kokt äggg o dyl så detta har räddat mig lite : ) 😀

  som svar på: Det bästa med LCHF – ni får bara välja en sak #61365
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  uppblåstheten i magen som nu aldrig exsisterar ! speciellt som förut efter en portion pasta kändes det som om magen skulle explodera !

  som svar på: Fruktansvärt ont i magen efter fusk.. #54598
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  jaa vad skönt att höra att fler får ont. jag fuskade hela helgen. surt ! Har fortf idag ons ont och är uppblåst. inte lös i magen men som en ballong. inser nu att det kostar att fuska och det är inte värt det ! Hade ju såklart gått upp också men dem har jag tappat nu ! Nä inget mer fusk med kolhydrater.

  som svar på: Vad dricker man till frukost? #53343
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  jag dricker kaffe med vispgrädde : ) mums ! Sen nu när det är så varmt gör jag bubbel vatten i min soda stream och dricker på morgonen !

  som svar på: ajajaj efter syndning #53243
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  tänkte på det där med hjärtklappning. så får jag också när jag äter nåt sött ! jätte läskigt ! Fler som får så ? Nu vågar jag inte äta nåt sött och fuska mer !

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)