manuelak

Forumsvar skapade

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Nybörjare….!:) #8525
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Agnetasch: ”Varför måste man alltid angripa personer som har andra åsikter om sättet att gå ner i vikt?” Svar: Du är den största angriparen på detta forum >:(.
  ”Varför kan man inte nån gång tåla ett rått skämt utan att med darr på stämman klaga på ”Vilket j-a påhopp”?” Svar: Alltså, hör du inte själv hur spydig du är :o?
  ”bidrar du själv till att detta forum ska vara ett forum för peppande diskussioner? Eller dyker du bara upp på slutet o håller med föregående talare? Svar: Som nybörjare har jag inte tyckt att jag haft så mycket att bidra med utan jag har använt forumet för att läsa flera kunnigas kommentarer. Efter att ha gjort det en tid tröttnade jag på påhoppen och kommenterade. Du behöver dock inte bry dig längre för jag har bett Richard att ta bort mitt medlemskap från forumet.
  Hoppas dock att jag får se er andra i något annat forum :).

  som svar på: Nybörjare….!:) #8526
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Frukaos. Jag förstår precis vad du menar >:(. Har kollat in detta forum en längre tid och förfasat mig över att några personer verkar tycka att de innehar sanningen och därmed rätt att faktiskt förolämpa andra. T.ex. ”Kan du inte tåla dig nån timme utan att gömma dig på toan o smussla upp nåt ätbart ur fickorna? ” Vilket j-a påhopp :o! Och tyvärr bara ETT exempel. Känns tråkigt när det ska vara ett forum för peppande diskussioner……

  som svar på: Dimitri the stud….. would you date him? #8375
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Ha ha ha :D, ja vissa människor har då ingen verklighetsförankring alls! Tack för skrattet ;)!

  som svar på: Tidningsanka eller? #8136
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  I rest my case….. :-X
  Vill du tro på det tidningar skriver så…fine ::). Skrämmande många människor gör ju det….
  Jag väljer dock alltid att ta artiklar med en nypa salt och har jag ett särskilt intresse av innehållet i en artikel så går jag till direkt källan!

  som svar på: Tidningsanka eller? #8137
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Nej, inte fabricerat men definitivt omformulerat från ursprungsintervjun. Alla orden är säkert sagda men om man omformulerar lite så får man genast den reaktion som artikeln nu fått. Och det är ju det som journalistik i oseriösa blaskor som Aftonbladet handlar om: att skapa reaktioner och sälja lösnummer.

  som svar på: Tidningsanka eller? #8138
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Oj…hjälp…vad är detta :o???
  ”det som står i tidningen har hon sagt
  det finns inte ens en liten chans att dom har ”hittat på” vad hon har sagt” etc. Vilket parallellt universum lever man i om man resonerar på detta sätt? Jag få fasen ont i magen….

  som svar på: kALORIRÄKNING??? #8043
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Vad trött jag blir! Ska det nu visa sig att även medlemmarna i detta forum helt okritiskt tar till sig ordagrannt vad som skrivits i Aftonbladet :o? Annika Dahlqvist har kommenterat artikeln på sin blogg med sina egna ord och bla skriver hon:
  ”Vi är naturligtvis inte garanterade mot vare sig svininfluensa eller andra infektioner. Det jag menar är att vi lchf-are har den gemensamma erfarenheten att vi blir avsevärt mindre sjuka i infektionssjukdomar sedan vi övergick till lchf.
  Det är också logiskt med tanke på att vi får i oss mindre av det i överskott infektionsförsvarsnedsättande omega-6-fetterna i matoljorna och margarinet, och i spannmålen. Och att vi slipper de onaturliga fetterna i margarinerna, som självklart försämrar kroppens motståndskraft mot invaderande mikroorganismer.”
  Tänk till och granska kritiskt innan du idiotförklarar någon. /Manuelak

  som svar på: Osockrat jordnötssmör #7976
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Hej Roddan,
  Min dotter hittade ett jordnötssmör i en ICA-butik som bara innehåller rostade (KRAV-godkända) jordnötter och havssalt. Det är av märket ”Kung Markatta”. Jag hittade det inte på Ica Kvantum i min stad men ska kolla på övriga butiker. Du får ut och leta efter Kung Markatta alltså ;). Hoppas du hittar det. /Manuelak

  som svar på: vitlöksräkor i vitvinsås #7596
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Sist jag köpte oskalade räkor köpte jag ett kilo och det blev bara 300gram kvar :(. Jag ska ta och forska i vilket som lönar sig bäst. Skal eller inte skal, det är frågan ;).

  som svar på: Halsbränna #7755
  Avatarmanuelak
  Deltagare

  Tack för alla svar :).
  Jag gissar också på att det är omställningsbesvär. Ska prova era råd och se om jag kan hitta balansen. Fick lite panik igår när det gjorde ont i hela bröstet av brännan och tänkte att jag kanske inte kan fortsätta äta så här. Men i morse ställde jag mig på vågen och den visade 2,6 kilo minus på en vecka ;D så jag bara måste ge det en chans. Har också läst mycket på nätet om diverse övergående besvär i samband med omställningen (dock finns inte så mycket om just halsbränna eftersom de flesta verkar i stället blir bra med LCHF). Jag kämpar på! Tack igen,alla.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)