Mynlen

Forumsvar skapade

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 2,753 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • som svar på: Min första LCHF dag!! #74898
  Mynlen
  Deltagare

  Man ändrar ju inte beteende över en natt. Visst går det jättebra längre tider men sen kan jag få ett litet återfall. Eller några återfall 🙂 men jag jobbar på att inte ha ”äta” titt som tätt och som vana….

  Bodde jag själv skulle jag inte ha mycket i kylen. Men nu har jag sambo och två ungar hemma (varav en vuxen unge) så det finns mer i kylen än vad jag egentligen vill 🙂

  som svar på: Min första LCHF dag!! #74899
  Mynlen
  Deltagare

  Nja, inte riktigt trostata. Mer trakata..(tråkäta) Jag har fatt en knol borttagen pa benet, insidan av laret. Det gar inte sa latt att gora mycket, eftersom det ar svullet och gor litet ont, speciellt om jag gar. Sa jag var hemma hela dagen och satt pa soffan och da ar det latt att rora pa sig riktning kylskapet.

  Jag ar inte mer an bara en manniska…

  Idag ar jag dock pa jobbet igen och har finns inget jag kan ata!

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56663
  Mynlen
  Deltagare

  Nej Micki, gör som du är van! Det finns säkert flera som gillar att läsa det på ditt sätt, var bara nyfiken!.

  hm det finns också en del svenskar som är jättebra på holländska 🙂

  som svar på: Precis kommit igång, fler? #76211
  Mynlen
  Deltagare

  Tack Outi, och ja, det gör det! Kan ibland fortfarande inte fatta det. Såg ett nytaget kort på mig själv sist och kände knappt igen mig, mycket mysko!

  som svar på: Samla vätska under PF? #76702
  Mynlen
  Deltagare

  ja jag satt o funderarde om jag förklarade fel. För jag hade ”lunch å kvällsmål” i huvudet, och det är ju pf men inte lika tydligt ”inramat”. Tack, klarare för mig med!

  förresten, gäller pf också för drycker?

  som svar på: Min första LCHF dag!! #74900
  Mynlen
  Deltagare

  :-* hahahaha!

  jag lever förresten inte alltid som jag lär, även om jag försöker. Som igår och idag, ont i benet, kan inte röra på mig, trött, mm då är det väldigt lätt att smyga till kylen och äta för ofta….

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56664
  Mynlen
  Deltagare

  njae.. stavningen möjligt. Men grammatikalt gör jag vissa småfel. och ibland vet jag inte helt 100% innebörden av ett ord, t.ex. emot och mot kan ibland vara förvirrande. Jag blir gärna rättat om jag säger något galet förresten 🙂 Men, det viktigaste är att jag får fram det jag vill ha framförd!

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56665
  Mynlen
  Deltagare

  Devil_emoticon.gif jag är född o uppväxt i holland, har endast bott i sverige under sommarloven, några jullov och 8 månader folkhögskola på gotland…. Men jag har en svensk mamma och jag är språkkänslig och jag har spelat en hel del scrabble på svenska över nätet 🙂 Plus mycket chattande… Om det nu är en förklarning?

  som svar på: Samla vätska under PF? #76703
  Mynlen
  Deltagare

  periodisk fasta. Dvs äta bara två mål om dagen. Eller ett.

  som svar på: Precis kommit igång, fler? #76212
  Mynlen
  Deltagare

  Ju längre du kommer in i LCHF, ju lättare det blir att avstå. jag har gjort en massa julgodis till julen, men inte smakat en enda. Hade helt enkelt inte behovet längre. Men så länge jag inpräntar mig att ”alla äter något, jag måste också” eller ”dom andra äter, det är såååå synd om mig” kommer jag inte att bli kvitt det beteendet.

  halva julgodiset är kvar. Nu kan jag undra om det beror på att jag förr åt så mycket godis eller att min son inte bor hemma längre. Föredrar att ha nr två som skäl 🙂

  som svar på: Varför är jag trött? #76587
  Mynlen
  Deltagare

  Håller nog med dig, har inte kunnat ta promenader eller annan motion sen annandag jul, pga en fettknöl på fel ställe i benet. Den är borttagen nu men nu har jag såret på samma ställe. men att inte kunna ta mina promenader, 3, 4 ggr i veckan saknar jag mycket. Då är man ju mycket ute också. Kommer nog igång så fort sytråden är borttagen…

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56666
  Mynlen
  Deltagare

  Tack!! beror mycket på om killen som ska lära in mig är närvarande och inte behöver göra andra uppgifter. Det är två avdelningar som brottas om honom heh heh heh.

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56667
  Mynlen
  Deltagare

  arkiv och postbehandling. Jag hade fler uppgifter men dom har trappats ner. jag SKA få fler uppgifter igen men dom är inte så snabba. Söker också annat jobb men det är ganska svårt pga att jag är döv. jag hoppas jag imorgon får lovade extra uppgiften! hoppas hoppas 🙂

  som svar på: Vart bor ni ALLA? #56668
  Mynlen
  Deltagare

  jo, men viktigare är att jag ofta inte har en skit att göra… då blir det tråkigt!

  som svar på: Äggmjölk – Gör jag fel?! #76679
  Mynlen
  Deltagare

  hahahaha!! kolla upp tråden om äggmjölk, där finns en del olika tillvägasätt och recept!

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 2,753 totalt)