sushi_hanna

Forumsvar skapade

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 67 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Hur går det för er tjejer? Tänkte bara svänga förbi och skryta lite 😉 Är nu nere på 58,4kg och har gått ner -2,6 på fem veckor. Tappat 3 cm på magen, 4 cm i midjan och en halv bh-storlek. Jag kommer nu i jeans som jag inte kunnat få på mig på 8år och har lovat mig själv att aldrig mer passera 60kg till mina 157cm (om jag inte blir gravid förstås).

  LCHF är säkert toppen för en massa folk, för mig funkar det äta räkna kalorier, träna och äta vad jag vill i lagom mängd.

  Ha det bäst!

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Tack så mycket! Lycka till själva :-*

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Hej alla! Velpottan här igen. Nu har jag bestämt mig och det blir inget mer nu. Ni är grymma allihop och jag är säker på att ni alla kommer bli små spinkon till sommaren ;D Jag kommer träna, äta varierat och räkna kalorier och sen ska jag också vara ett spinko, men med kurvor 😉 Tack för allt stöd och pepp. Puss!

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Fakir är en idé, fast för mig är det lika extremt som att köra en pulverdiet. Jag kommer bli så lycklig över att kunna äta annat när det väl är dags att det kommer slå över och sen har jag ingen aning om vad jag ”tål”.

  Jag vet inte vad jag ska göra faktiskt. Börja med att bli av med viruset kanske.

  som svar på: Jag vill ner till 57kg! NU! #39973
  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Enligt sjukvårdsupplysningen får man inte ta stoppande. Magen måste läka ut av sig självt. Jag sneglar på toastbrödet men vill verkligen inte.

  som svar på: Jag vill ner till 57kg! NU! #39974
  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Jag har inte redovisat nåt på ett par dagar. Är man magsjuk är det svårt att veta vad man får i sig och vad som stannar men jag kan i alla fall säga att jag hållt mig under 20kh utom igår då jag låg under 30 men som sagt. Vad som stannade i kroppen är oklart.

  Vågen visar i alla fall minus ;D -1,2kg och minus 1 cm på både mage och midja. Hurra, men om det är viruset eller lchf låter jag vara osagt. Nu drack jag precis en dl blåbärssoppa, 11kh/dl. Surt när man räknar men jag måste bokstavligen få stopp på det här nu.

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Vodo: Så vad baserar du din måltid på då? Fett? Hur ser din fördelning ut på tallriken och har den sett ut så hela tiden?

  Emelie: Smart tjej 😉 Jo, jag är normalviktig, men ligger i det övrespannet på BMI. 157cm, ligger oftast mellan 60-63kg (bmi 24-25). Jag är kurvig, har stora bröst, lite mage och mycket höfter. Jag har alltid haft det och inser att jag aldrig kommer bli en ”smal” tjej. Jag är helt enkelt inte byggd så och jag gillar mina former. MEN. Efter graviditeten blev magen större och låren och framför allt stussen också. Har nu 29 i jeans mot 28 som jag hade innan, trots samma vikt. Sen tänker jag att det vore så skönt att gå ner till 57 (vilket jag iofs inte vägt sen jag var 26 (är 31 idag) men jag vägde 58 en stund under våren -08. Då var jag het ;D 8) får då har jag lite marginaler. Vi planerar att börja baka syskon om ca 1 år. Då är det bättre att väga lite mindre när man går upp än att börja ”högt” sas för att sedan gå upp ännu mer. Nån som hängde med i tankegången där?

  Jag har tänkt lite på det ni skriver och det jag upplever som absolut jobbigast rakt av är det sociala och lchf. Jag är väldigt matintresserad, jag jobbar med mat när jag inte är mammaledig, jag bjuder gärna på middagar och fixar. Jag har svårt att leva ”lchf” i min vardag och i mitt samspel med andra. Min fina make stöttar mig i allt jag tar mig för, men det är jobbigt att se honom äta allt som ”hör till” på tallriken och jag äter bara kött och fett (och de grönsaker jag unnar mig :))

  Anyways, medan jag velar kan jag i alla fall redovisa mina mått och vikt. Jag har fortfarande en hel del magvirus kvar och blir ev tvungen att äta vitt bröd idag 😮 men… Jag väger 60,6 och har tappat 1 cm på både mage (tjockaste delen) och midjan (smalaste delen). 95cm mage, 81 cm midja. Tror nog att jag kan tacka viruset mer än lchf men det är ju härligt med minus på vågen i alla fall. Jag lär gå upp minst hälften av mina -1,2 när jag börjar äta normalt igen.

  Nån som orkat läsa så här långt?

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Okej, nu har jag bestämt mig. Jag kör på ett tag till. Jag fuskade lite idag, men höll mig ändå under 30 kh så det kanske helt enkelt är så att det får ta lite längre tid bara så kör jag inte lika strikt.

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Ni är duktiga. Och har kanske ätit annorlunda än mig både innan och under lchf? Jo, jag ser också en massa fördelar, jag måste kanske bara bita ihop lite. Jag tror min PMS är på väg, den brukar alltid ge beslutsamheten en knäck. Ikväll blir det moule marines. Mums!

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Ni är hemskt gulliga allihop. Tack! Det jag saknar? Grönsaker! Ris! Pasta! Kakor :-[ Att äta en hel vegetarisk måltid utan att nolla resten av dagen.

  Mitt största problem är att det är så absolut. Man kan inte fuska ens lite lite grann (som med lightläsken tex) utan att det straffar sig som fan. Jag är inte så bra på absolut… :-

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Flickor (och ev pojkar) som läser, jag har en bekännelse. Idag tvivlar jag. Tvivlar på om drömmen om 57kg är värd all den energi jag lägger ner på att planera, fundera och nojja om mat och vikt. Jag har gått ner mina gravid kilon, jag tränar regelbundet. Kanske läge att bli vän med mina nya former istället för att kämpa emot. Jag har inga direkta hälsoproblem som lchf hjälper mig med, och det finns såååå mycket mat jag saknar trots att det bara gått en vecka. Lchf kommer aldrig bli en livsstil för mig och då undrar jag lite om jag inte borde hitta nåt mer ”lagom” istället. Kanske bara räknar kcal rakt av och om jag äter en kaka så tränar jag lite extra sen. Det är lättare att kompensera med andra dieter, lchf är så antingen eller. Jag vet inte, kanske bara är en sån där dag. Hur tänker ni andra? Är det här för alltid för er?

  som svar på: magsjuka! #40970
  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Jag är fortfarande dålig 🙁 Lever på 1-2 ägg om dan och te. Har NADA matlust och energi.

  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Jag är fortfarande magsjuk och äter knappt nåt och imorse visade vågen -1,2 men det handlar nog minst om inte mer om att jag inte har nåt i magen och vätskebalansen är ur funktion. Jag har väg och mät imorgon, men jag kan nog flytta till det som passar er andra.

  Lever just nu på 1-2 ägg om dagen 🙁

  som svar på: magsjuka! #40971
  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Tack, trollet! Inga grönsaker idag alltså 😉

  som svar på: magsjuka! #40972
  Avatarsushi_hanna
  Deltagare

  Jag är också magsjuk men på bättringsvägen. Har idag ätit lite pangasiusfilé med kokt ägg och smör. Det gick bra. Men sitter nu och undrar lite hur mycket socker och KH det är i Resorb?

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 67 totalt)