VeronicaS

Forumsvar skapade

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 506 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • AvatarVeronicaS
  Deltagare

  @poppiloppan 393773 wrote:

  Är det någon mer som känt ett samband mellan fusk och sedan rejält dåligt humör dagen efter? Nu menar jag inte lite ångest över att man fuskat, utan så där att man skulle vilja skrika högt åt alla man möter eller gömma sig under en sten?

  Har upplevt det de två senaste gångerna jag gjort avsteg och funderar på om det är avstegen som ruckar min balans eller om det bara slumpat sig med kasst humör.

  Poppiloppan: Jag har snart LCHF:at i två år- ju längre tiden gått desto mer ”kh hangover” får jag! Min hangover har blivit grym- jag blir deprimerad- kallar den kh depression eller ”kemisk depression”. Det första året jag körde var det inte så farligt- lite bubblig mage- sen tog det några dagar innan ”ketosapan” återvände. Nu som sagt deprimerad och astrött men kommer i ketos redan dagen efter igen.. För mig verkar det som ju längre tiden går desto värre kh hangover..

  som svar på: Att dippa på eftermiddagen #87383
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Om jag blir lite seg tar jag raketbränslet kokosolja i kaffet eller téet.

  som svar på: Salta maten mer än vanligt? #87237
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Välkommen hit! Som fler skriver: Det salta smakar mer salt! Använder knappt salt längre i maten jag lagar.

  som svar på: Resan börjar nu! #85885
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Jag började lågt med 10 g/kh/dag ökade sedan för att se hur mycket jag kunde äta med fortsatt viktnedgång, för mig funkar 10 g/kh bäst fick bromsa ett tag för det gick för fort. Det finns ju en risk med att man börjar med ett högt kh och det är att man inte går ner i vikt (om det är målet) och att man iomd tappar sugen…

  som svar på: Två veckors uppehåll, behöver hjäälp! #83896
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Håller med ovanstående, kör på med ”din” LCHF som du vet funkar så är du tillbaka snart!

  som svar på: Grönsaksbehov #86725
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Om du känner å kanske du skulle prova GI istället? (Allt är iofs en vanesak)

  som svar på: Hjälp! Har jag sabbat allt nu? #86516
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Håller med bananen! Kör på bara! Med LCHF alltså! 😉 Fast egentligen kanske salt sill är bra LCHF mat, har inte kollat upp det.. ;o)

  som svar på: alkohol #86714
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Har ännu inte sett ett rött vin som är torrt nog… Sen är det ju så att kroppen prioriterar att förbränna alkohol (vad jag hört och läst).. Men om jag ska dricka något så är det ett bubbel som heter Pongracz, det är det ”torraste” jag hittat som är gott sen vet jag ett mycket billigt lådvin med vad jag tycker är hyfsad kh halt och det är Zumbali, fast det känns att det är billigt.. Men Pongracz är mycket njutbart!

  som svar på: Vad jag än gör får jag ej några resultat! #80404
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Fast du har ju precis startat och redan gått ner en del, så min fråga är: Hur länge har du stått still?

  som svar på: Förvirrad #85830
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Håller med, lite mycket kh ser det ut som för mig iaf… Jag kan inte äta grönsaker varje dag.. :0( Jag måste vara lite mr clean sas.. Kolla under några dagar hur mycket kh du får i dig och sen eventuellt dra ner.. Jag började med 10 gram, provade att öka men för mig så funkar viktnedgången bäst på 10 gram/dag ELLER mindre..

  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Håller med ovanstående-bra resultat!

  som svar på: Hjälp att komma ur en platå?! #85715
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  En del har kört fakir andra kolhydratschock, vad som är bäst vet jag inte.. Har själv en mycket envis platå så i påsk ska jag äta lite kolhydrater och planera nya LCHFrätter. Jag vet inte, men ibland kan jag få känslan av att kroppen ”vänjer” sig och om man då gör någon förändring så startar det upp igen, men det är min personliga fundering.. 🙂

  som svar på: Sömnförändringar? #69639
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Jepp- sover mycket midre nu och är piggare!

  som svar på: Vad ska man göra när man avslutar lchf? #85690
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  För mig är LCHF oxå en livsstil- dock kommer jag när viktminskningen är helt klar lägga till lite bär och grönsaker. Väga och dokumentera kolhydraterna alltså bär och grönsaker, för att se var min gräns går antingen för viktuppgång eller khkoma. Vill inte dit igen..

  som svar på: Finns det maxgräns för fett och proteiner??? #85660
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Hur lång tid har du kört totalt? Har sett att du startat flera trådar men kan inte se hur länge du kört totalt? jag menar, om du menar att du gått ner 3.5 kilo på sex veckor(?) så är ju det bra resultat..

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 506 totalt)