2 mån

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2363
  Avataranna75
  Deltagare

  Hej
  Hur mycket hade ni gått ner på 2 månader när ni börja??
  Den 10 mars har jag gått 2 mån och tycker jag står still hela tiden.
  Börja på 103,3 den 10 jan nu väger jag 99,8. Det är ju bara 3,5 på 2 månader.
  Hur länge stod ni still??
  Vet inte vad jag gör för fel äter som jag ska.
  Motionerar inte så mycket utan på gym 1 gång i veckan men har börja köra cross trainer hemma varje dag men inget händer. Vet man får muskler när man börjar träna men funderar ändå vad man gör för fel när. Vet även man kan stå still men tycker det är länge man har gjort det. Ska man sluta motionera eller ska man motionera mer, eller ska man äta annorlunda många tankar i huvudet.
  En fråga som kommer upp får man äta hur mycket sallad man vill eller ska man ta det lugnt med sallad till maten??

  //Anna

  #37566
  Avatarstpe006
  Deltagare

  Två månader för mig nu också, och jag har gått ner något liknande. Jag gör det visserligen inte för vikten och är ibland ganska generös med grönsaker och mejeriprodukter.

  #37561
  Avataralfons
  Deltagare

  Skriv vad du äter på en dag. Har du mycket att gå ner.

  #37564
  Avataranna75
  Deltagare

  Jag har ca 30-40 kg som ska bort. Men har i alla fall blivit av med 5 cm runt midjan.
  För en blogg vad jag äter http://annatestarlchf.bloggplatsen.se/
  Kanske äter för mycket eller helt fel.
  Ska man motionera eller inte när man går LCHF??

  #37565
  Avatarvivi_jonsson
  Deltagare

  Jag gick ner 6kg de första två månaderna. Tycker jag är bra eftersom jag inte har så mycket att tappa. Nu går det däremot trögare men men det får ta sin tid.

  #37559
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Vad äter du?? Det är kh i grönsaker så ”fritt” var väl att ta i… =))

  #37557
  AvatarAily
  Deltagare

  Testa att föra in vad du äter i http://minmat.net/. Då får du en uppfattning om fördelningen mellan proteiner och fett. Kanske du äter för lite fett? Gick du på en lågkaloridiet precis innan du började med LCHF? Då är det också lite svårare att gå ner, innan kroppen vänjer sig vid att det finns fri tillgång till fett som bränsle.

  Min frukost ser ut ungefär som din, men jag skippar nötbrödet och har ett tredje ägg och en halv burk tonfisk i olja också, inkl oljan, som jag ibland byter ut mot olivolja dock. Plus 30g majonnäs.

  Hoppas du hittar lösningen på problemet!!

  #37563
  Avataranna75
  Deltagare

  *Aily: Gick ingen diet innan.

  *mctrollet: Tänkte jag åt för mycket grönsaker efter som jag äter en halvtallrik tillsammans med maten. Men efter som man tagit bort potatis och ris vill man ju lägga till nått annat då har det blivit halvatallriken med sallad. http://annatestarlchf.bloggplatsen.se/

  Hur mycket motionerar ni??
  Funderar om man ska fortsätta köra cross trainen varje dag eller sluta och motionerar bara nån gång i veckan.

  #37558
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Nä, motion är bra, inte kanske för viktnedgång, men för allt annat=)). Kan ta lite längre tid innan kroppen hoppar i gång och minskar;). Strunta några veckor i att ”ersätta” saker, det kan du pyssla med när du är klar=)). Kött fisk fågel ägg skaldjur smör majjo och låh kh ost är vad dina måltider ska bestå av (alltid fett till)… Lycka till!!

  #37560
  AvatarKnuffa
  Deltagare

  Hej Anna,
  Jag har hållit på sedan årskiftet och gått ner ungefär sju kilo och 12 cm i midjan på den tiden. Jag har stått stilla ett tag under resans gång och då provade jag att lägga till extra bacon till frukosten (bacon & äggröra nästan jämt) och jag lät bli alla grönsaker utom spenat, blomkål och broccoli. Blomkålen drog jag dock ned på ganska rejält. Det hjälpte! ;D

  Prova att istället för grönsaker lägga till mer kött/fisk/kyckling och om du steker så kan du på äkta trollvis vispa ur pannan med en skvätt grädde så har du en finfin sås till maten. Grönsaker bör du bara använda för färgens skull och aldrig i några mängder. Lycka till! Låt oss få veta hur du framskrider. 😀 Nu ska jag kika på din blogg.

  #37562
  Avataranna75
  Deltagare

  TACK för alla tips!! Ska verkligen äta mindre grönsaker och mer fett. Sluta äta grönsaker igår och ska bli kul att se vad vågen står på nästa onsdag. Idag stod den på 99,6 -0,4 sen förra veckan och 3,7 på 2 mån. Vet man står still men jag gör det hela tiden hoppas på ändring nu.

  //Anna

Visar 11 inlägg - 1 till 11 (av 11 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.