20 kg bort, men hur?

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #707
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  [size=14pt][/size]
  I dag vägde jag 74,4 kg. Något bestående reslutat sedan har jag inte nått sedan starten juli 2009. Hoppas få hjälp via bloggen till nystart och reslutat. Idealet skulle vara 62 kg. Vad kan jag göra för att komma i gång? ::)

  #11838
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Hej,

  DU kan ju börja med att bestämma dig att du skall ner o vi är ju här för att stödja o hjälpa varan.
  Jag har tex en Dagbok som jag skriver ner allt jag gjort och under dagen. Har börjat olika motioner åter förra veckan och är ivrig på det . Välj en motion du med som du gillar och be ngn komma med dig. Men man måste vara bestämd annars blir det inte mer än ibörjan.. Man går ner bra . Du kan läsa våra recept vi har här på siten o titta vad du gillar. I matbutiken så välj produkter som har 5g /100g kolhydrater. De flesta äter 20 kolh per dag som man går ner i vikt med. Du kan testa att skippa mjölkprodukterna.

  #11845
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  Hej
  Då du skriver att lämna bort mjölkprodukter, menar du då också osten?

  #11837
  Avatarcathrine
  Deltagare

  Jag skulle börja med det….tyvärr :-[ och sen kan du börja pröva vad du kan äta utan att gå upp i vikt en sak i veckan . Där kan man se vad du reagera på

  #11844
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  🙂 I dag vägde jag mig och fann att jag väger 73,6 kg. Alltid något. Få se om vikten håller om en vecka då den nu påverkats att magsjuka med illamående och delvis fasta. Försöker vidare med dieten.

  #11843
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  Idag väger jag 73,8 kg. Känns inte bra. Jag får skärpa mig då det gäller kolhydrater och ost. Hoppas kunna rapportera bättre reslutat nästa vecka.

  #11842
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  :- I dag vägde jag 73,8 kg. Ingen viktförändring. Måste medge att jag inte har grepp om dieten och slarvar då vi har gäster. Nytt försök framöver.

  #11841
  AvatarIngegerd
  Deltagare

  Idag har jag vägt mig och vägde 73,4 kg. Det betyder 400 gr bort sedan senaste vecka. Svagt tycker jag. Får nog läsa på hur jag kan öka viktminskningen. 🙁

  #11840
  AvatarBigDog
  Deltagare

  Ingegerd,

  skriv ner här ALLT vad du stoppar i dig. Det finns många fällor som man inte alltid tänker på.

  KÄMPA!!!

  #11839
  AvatarSusanna
  Deltagare

  Deppa inte ihop, nästan ett halvkilo på en vecka är inte fy skam! Och som du skriver själv så fuskar du ju mycket, det gör det självklart svårare. Visst vill man se stor skillnad och gå ner en klädstorlek i veckan men så fungerar det ju inte alltid. Du går ju minus iaf, GRATTIS!!!
  (och gör som Anders säger, skriv upp ALLT som du stoppar i dig, vare sig det bara är en liten ostbit eller en hel middag, man blir förvånad när man ser det, coh det kan vara lättare att hindra sig själv från att ”fuska” nästa gång när man ser att man redna fuskat flera gånger under veckan, fast man glömt bort det.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.