4 kg på en vecka!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3665
  Avatarnutrilettkalas
  Deltagare

  Finns det någon som vill börja med nutrilett renkur med mig? behöver motvation och jag tror att det hjälper om man gör det tillsammans och ser det mer som en utmaning 🙂 jag har läst på olika forum att folk har lyckats att gå ner 4 kg på en vecka och jag skulle vilja prova det. jag har nu försökt köra med nutrilett i en vecka men jag är väldigt omotiverad så de gick åt skogen. jag hoppas att det går bättre denhär gången. och förresten är chokladshaken supergod efter första dagen!

  #55905
  Avatarciah
  Deltagare

  Varför vill du köra med nutrilett? Varför inte med LCHF då du kan tappa många kilon med också? Nutrilett inehåller mycket kolhydrater och meningen med LCHF är ju att inte äta KH.

  #55906
  Avataronemanarmy
  Deltagare

  4kg vatten typ.
  Skynda långsamt för i helvete om du inte vill bli lönnfet

  #55904
  AvatarMynlen
  Deltagare

  tycker du är litet fel att fråga det här. Det här är ett forum om LCHF, inte om nutrilett. Du hittar nog någon som vill göra det på annat ställe.

  ärligt talat tycker jag det är ganska fräckt att fårga det här…

  #55907
  Avatarluvis
  Deltagare

  Testa lchf istället för nutrilett. Jag har testat att dricka det och visst jag gick ner 5 kg, men inte på en vecka. Nu spyr jag nästan bara jag tänker tanken på att dricka det. Nu kör jag lchf och var skeptisk till det först för jag har svårt att äta så mycket fett. Jag har hållt på precis en vecka och gått ner 3 kg. Är mätt hela tiden (nästan, men det är mitt egna fel) och man äter god mat. Rekomenderar verkligen detta istället för de där äckliga påsarna.

  #55902
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  skippa nutrilett och ät strikt lchf=))

  #55900
  AvatarAnonym
  Gäst

  Jag instämmer i de föregående talarna ; skippa nutrilett och ät god lchf istället eftersom lchf är en hållbar livsstil för många många år framåt

  Pulverdieter är mer en medicinsk behandlingsform för personer som ev. behöver genomgå operationer alt. människor med ätstörningar som befinner sig i allvarliga riskzoner och har också framtagits för ett rent medicinskt syfte var det också introducerades på just kliniker under strikt observans
  Skulle du exempelvis vilja börja äta sondmat bara för att aneroxiapatienter lyckas hålla sig vid liv med det?

  Släng nutriletten i sopkorgen om du vill gå ner i vikt och må bra, gör det gärna NU – och försök att inte skapa oseriösa pulvertrådar, LCHF är en seriös kosthållning och inte nån bantningskick

  Lycka till

  #55903
  AvatarSase
  Deltagare

  Vad roligt med folk som kommer in på helt fel forum – antagligen med flit, för att provocera.
  Drick du dina nutrilett, du kommer säkert att tappa många kilon om du är strikt – sen kan du återkomma o berätta hur det går när du lessnat på att konstant gå o vara hungrig samt att du antagligen kommer gå upp alla kilon du gått ner + ett par till så fort du stoppar riktig mat i munnen igen! Lycka till…..

  Själv fortsätter jag med LCHF, är mätt o mår bra och går inte upp i vikt igen!

  #55901
  Avatarqwe
  Deltagare

  mm.. ja kör på nutrilett du… hahaahaha
  gl hf!

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.