-4kg på 6 dgr!

Visar 13 svarstrådar
 • Författare
  Inlägg
  • #6166
   fiaia
   Deltagare

   Har stått och stampat lääänge nu (många många veckor eller kanske månader) på ca 75-77kg. Ätit LCHF ett tag och även kört periodisk fasta men har ”fuskat” mycket,i LCHF-väg, men ändå för ofta. T.ex snickerskakor, turkiskyoghurt, mycket mandlar och sånt där smått och gott som kan dra iväg med kolhydraterna.
   I torsdags stod vågen på 77,6kg, och jag fick bara nog.

   Har ätit LCHF sedan april, då jag fick min dotter. Åt även LCHF innan det också, men slutade så småningom under graviditeten och gav tyvärr upp för sockerbegäret (och gick upp MASSOR). Hur som helst, 89kg efter graviditet, men gick ner 10kg fort då jag tog bort socker och kolhydrater.

   Nu var jag trött på att stå still och gå upp, så nu tänkte jag köra några veckor, kanske två veckor stenhårt. Förutom att ta bort allt tilltugg, så skär jag även ner på grönsaker och fokuserar på rätt mängd kött och fett.
   Använde en sida på internet som räknade ut att jag skulle äta 166gr protein och ungefär samma mängd fett, sen 20gr kolhydrater. Har aldrig vägt och räknat, men nu kollade jag proteinet för jag tänkte om jag brukar äta för mycket, men så var inte fallet.

   Första veckan med kycklingfilé + bea, älg/fläskköttbullar, lövbiff, och lite baconlindad fläskfilé och TADAA: 73,6kg, minus 4kg på en vecka (6dgr)!!
   Nu fortsätter motivationen genom detta, och kanske hjälper det mig också att uppdatera min vikt här på sidan, vem vet!

  • #92837
   djudjie
   Deltagare

   Härligt 🙂

  • #92827
   fiaia
   Deltagare

   166gr protein var ju verkligen att ta i, 66gr ska det nog stå 😛
   Fortfarande motivationen på topp, på torsdag är det vägning igen!

  • #92838
   Ick-Pand
   Deltagare

   Wow, bra jobbat!:thumbsup-smiley:

  • #92828
   fiaia
   Deltagare

   Förväntar mig väldigt liten eller kanske ingen alls viktnedgång till torsdag, möjligen en förändring på fettprocent i bästa fall.. (eftersom jag fick så bra resultat första veckan)
   Sköter mig bra, hemmagjord lchfglass en gång, men annars håller jag mig till protein och fett, lite sallad ibland när det känns för tråkigt. Ingen träning på hela veckan av någon konstig anledning, kör annars ca 4 ggr i veckan. Känner mig inte ledsen för det, för tycker inte att träningen hjälper mig i viktminskningen, men däremot i kroppsformen..
   Pepp pepp, hela veckan ut och kanske, kanske ett litet minus till!

  • #92829
   fiaia
   Deltagare

   v.2 visar 74,1kg men det gör inget. Har tjuvvägt mig i veckan och den har hela tiden visat 74,7kg så den där fantastiska 73,6kg verkar ha varit högst tillfälligt.. Hur som, jag sköter mig fint och har motivation till tusen!

  • #92830
   fiaia
   Deltagare

   Tjuvvägde mig idag, vin och två briska i helgen, men för övrigt skött mig bra..
   73,5 kg idag så back on track i alla fall.. Vill gärna se 73,0 kg på torsdag!
   Utebliven träning pga att jag helt enkelt inte haft lust, inte likt mig alls, kanske beror det på vackert väder och vi är ute och leker med barnen till läggdags..
   Är där emot lite sugen på att börja löpa igen när det är så skönt på kvällarna. Kondition är min starka sida, och jag ska leta fram min uråldriga mp3 spelare och ladda den med lite nytt tror jag..

  • #92831
   fiaia
   Deltagare

   tjuvvägning 4dgr innan vägningsdag visar 72,3kg så det fortsätter neråt.. Fortsatt peppad, ännu mer när man kan grilla varje dag!

  • #92832
   fiaia
   Deltagare

   Idag är jag sugen på godis, förmodligen för att jag ätit lite dåligt med mat, lchfpannkakor till lunch, sjukt gott och mättande, men man håller sig inte alls lika länge som på flintastek eller fläskfilé.. Meen, tur att jag orkar stå emot, snart är det torsdag igen och jag vill gärna se 71,-någonting.
   Är jättenöjd med mina resultat hittills, inte trodde jag för 4 veckor sedan att jag skulle vara så nära 70-strecket..
   Målet är 65kg, min normalvikt, det fixar jag under sommaren!

  • #92833
   fiaia
   Deltagare

   Har GLÖMT att väga mig två dagar i rad nu, men det är pms-vecka, så jag har säkert ett kilo plus eller mer.. Väger mig imorn bitti får vi se..
   Sköter mig hyfsat, ätit jordnötssmör 13gr kh/100gr, en burk 350gr har jag tryckt på en vecka -OJ vad gott det är! Men inget jag tänker ha hemma, för jag går och skedar lite för mycket i den..
   Annars mycket grilla, MASSOR av köttbullar/biffar. Äter dom med MAX färdiga dressing från ICA maxi. Innehåller nästan 9,9gr kh per 100gr, rätt mycket men helt värt det, eftersom jag inte äter några andra kolhydrater förutom lite grönsallad och sånt. Borde vara hållbart, vi får se..

  • #92839
   DietBitch
   Deltagare

   Jisses så bra det går. Hejja Hejja! 😀

  • #92834
   fiaia
   Deltagare

   Morgonens vikt 72,8kg.. Idag blir det massa vin!

  • #92835
   fiaia
   Deltagare

   Nääe vilken skitvecka, eller två det har varit. Äter bra mat, men så kan jag fanimej inte låta bli att äta av andras godis…
   73,5 kg denna vecka.. BLÄÄÄ..
   Dags för en sockeravgiftning igen då…………..

  • #92836
   fiaia
   Deltagare

   Här uppdateras det minsann.. Står still på 72,1kg, iof bra, går ju inte uppåt i alla fall!

Visar 13 svarstrådar
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.