Ägg till frukost

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4873
  AvatarSussie-R
  Deltagare

  Hej,
  äter gärna kokt ägg till frukost, men endast äggulan med lite salt! Håller mig mätt hela fm till lunch men funderar om jag inte behöver få i mig lite mer fett. Gillar inte majonäs till ägg (får kräkkänslor då), inte heller tycker jag om att mosa ihop äggen med smör eftersom jag inte tycker om äggvitan. Kanske räcker det att ta några skivor med fet ost till :)?
  /S

  #74923
  Avataralfons
  Deltagare

  Dricker du kaffe eller the kan du ta i cocosolja smakar inget om du tar naturell.

  #74925
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Ät mer fett på kvällen istället? Du måste inte äta på morgonen över huvud taget om du vill.

  #74924
  Avatargunilla m
  Deltagare

  Hej!

  Å ena sidan skriver du att du håller dig mätt fram till lunch och då är ju det ett tecken på att du får i dig så att kroppen blir mätt. Men å andra sidan så en äggula fram till lunch skulle jag själv inte hålla mig mätt på. Du gillar inte äggvita, men i en omelett? eller i en äggröra? då kan du ju göra det mer fett med att ha i tex smör? Äggvitan blir ju uppblandad och inte för sig själv i äggröra och omelett.

  Själv äter jag gärna ägg i alla former till frukost men har även tillåtit mig lite mer kolhydrater och äter gärna den grekiska yoghurten som Lidl har, den innehåller 2.8 gram per 100 gram och det tycker jag är toppen. lite vaniljpulver i så har men en toppengod och mättande frukost.
  //Gunilla

  #74922
  Avatarulfons
  Deltagare

  När jag är ledig och har ork att stå vid spisen när jag vaknar, brukar jag äta äggröra med ost i och stekt bacon till frukost. Toppar det med en stor klick majonäs. Jobbar frukost blir kokt ägg mosat med majonäs och riven ost, eller lembas macka med ost, skinka och majonäs. Tycker att det är skönt att få i sej nåt man står sej på till frukost, så man kan äta lunchen senare. Blir ofta middag ganska sent här pga olika aktiviteter med barnen.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.