ajajaj efter syndning

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3429
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  Igår blev det en halv kebabpizza och idag har jag ont i magen och är så uppblåst ! Vill inte synda men just sån snabbmat är så svårt att hitta utan kolhydrater ! När mannen vill ha Mc donalds eller pizza så hakar jag så lätt på fast jag inte vill ! Annars tycker jag att viktnedgången står still. Gått ner 6 -7 kilo men nu står det still ! Tur man har detta forum 😉 får ni ont när ni syndar ?

  #53242
  AvatarFeisty
  Deltagare

  Jag känner knappt nånting när jag syndar, kanske lite svag huvudvärk ett par timmar efteråt (men det är måhända bara inbillning). Ett tips på McDonald's är att beställa utan bröd med en side-sallad till och mineralvatten istället för läsk. Low carb-burgaren på Max rekommenderas även varmt! Eller varför inte kebab med sallad och sås på den lokala grillen? Inte samma sak, jag vet – men ligger suget verkligen på kan det duga!

  Kämpa på!

  #53240
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  Jag blir oxå uppblåst i ett par dagar efter jag ätit kolhydrater! Men om mannen vill äta pizza ta kebabkött eller plocka bort brödet på burgaren. Om jag äter på det lokala haket brukar jag beställa en kebabtallrik utan stripes, dvs kebabkött med rå lök och några fefferoni och dressing. Det har hitintills inte påverkat min viktnedgång.

  #53238
  AvatarGohper
  Deltagare

  Egentligen började min nedgång 2008 genom att använda smör istf margarin. Jag har egentligen alltid tyckt om fet mat så den biten har inte direkt varit något problem. När jag känner mig riktigt positiv så skiter jag i att det var tre år sedan, men inte att startvikten var drygt 115kg. På ett år rasade jag till ca 105 utan att göra någon större förändring. Vikten höll jag (förvisso +/- 4kg) tills i januari, då jag började med mer focuserad lchf. Det har stått still ordentligt i omgångar och jag vet varför men nu ligger vikten på dryga 92kg. Målet ligger på dryga 75kg, men det får vi se, det finns ju trots allt en del muskler inunder har jag upptäckt. Jag är egentligen osäker på om jag kan komma under 80 utan att det blir en tuff deff-period.
  Men den dagen den sorgen, nu vore det trevligt att komma under 90 innan juli och skulle det inte ske så kan det hända på semestern eller senare. Det spelar ingen roll bara det sker! Under tiden äter jag och lever gott!

  #53241
  AvatarSonja Bjork
  Deltagare

  Jag blir riktigt uppblåst och svullen när jag fuskar, så som jag alltid var innan jag började med LCHF. Ingen härlig känsla att komma tillbaka till.
  Jag bor på landet och här finns bara pizzerior, jag beställer kebabsallad. Gott och mättande tycker jag. Blir nöjd och så mår jag bra efteråt.
  Jag har klagat lite här på forumet om min sambo men han är snäll när vi åker in till stan så äter vi på MAX där de har low carb-burgare. Smakar som ”riktig” hamburgare så man får det man vill ha. Saknar faktiskt inte pommen.

  #53237
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Jag har nu även provat max med lowcarb brödet… kanske inte bra så ofta, men ngn gång är det gott;)

  #53239
  Avatartjugokiloner
  Deltagare

  om jag har storsyndat har hänt 3 gånger så har min mage varit uppsvälld i ett par dagar efteråt typ 3-4 dagar mer än så har jag inte känt jo de var när ja syndade 2 e gånger fick jag hjärtklappning 1-2 timmar efter intaget det var riktigt scary hade ätit chips och choklad då ::)

  #53243
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  tänkte på det där med hjärtklappning. så får jag också när jag äter nåt sött ! jätte läskigt ! Fler som får så ? Nu vågar jag inte äta nåt sött och fuska mer !

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.