Åka bort, hjälp med maten behövs

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2965
  Avatarstorbantarn
  Deltagare

  Jag ska åka till Stockholm i påsk och kommer vara ute på saker hela dagarna, shopping, museer och stan med resturang och fika besök….. vad ska jag äta och hur skajag lösa det

  Alla tips tas gärna emot

  #46181
  AvatarNillan54
  Deltagare

  vi åker till Stockholm rätt som det är och har stockholmskortet, vilket är en toppenlösning på sin vistelse, vi ligger på hotell och det är ju perfekt för en lchf are att ligga på hotell med hotellfrukost underbart helt enkelt bara att frossa i goda ostar och skinkor och ägg och bacon, när man sen ger sig ut på olika restauranger så får man ju tänka på att minimera kolhydraterna, och det vet du ju nu att bröd ris pasta potatis, endast ovanjord grönsaker, men ta mycket fett och protein. Det finns en irländsk pub i Stockholm som heter The Flying Scotsman Inn, där kan man komponera sin egen meny, välja såser till, mycket bra, den ligger på Kungsholmen, Fleminggatan, lycka till och trevlig tur =))

  #46177
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Om du är sugen mellan restaung besök så köp med dej typ babybellost eller ölkorvar med lågt kh=)) Lycka till!!

  #46180
  Avatarstorbantarn
  Deltagare

  Vi kommer bo hos min syster så frukosten är inget problem, tänker med lunchbesöken, då vi har 3 barn med oss så blir det rät dyrt att gå på ”vanliga” resturange både lunch och middag, så brukar bli mc donalds till lunch, är det ok att bara äta en hamburgare med ost på? Tar alltså bort brödet eller innehåller den mycket kolhydrater ändå?

  #46182
  AvatarMynlen
  Deltagare

  Jag har gjort det så. tog en quarterpounder och skippade brödet. Var inte allt för strikt dom här dagarna, är det barn med ska ni väl ha roligt också!

  #46176
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det funkar fint, kanske inte varje dag alltid, men minisemester;). Se till att få i dej bra med fett till frukost bara!! Ha det härligt i sthlm=))

  #46178
  AvatarStefan_Vas
  Deltagare

  Om ni väljer MAX så har de an GI-burgare där man får salladsblad istället för bröd. Helt ok, käkat den en gång.

  #46179
  AvatarVeronicaS
  Deltagare

  När ja är ute på resande fot över dagen brukar jag ta med mig Pofiber bröd, antingen med mycket smör och ost eller ägg och majonäs. Fungerar fint att ha en dag i väskan!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.