Alkoholen gör en svullen som en gris=(

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Alkoholen gör en svullen som en gris=(

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4493
  Avatarjustme1982
  Deltagare

  Jag gick ner tre kg första veckan, sen drack jag rödvin en hel del i helgen och nu gått upp 2. hahaha man får inte fuska här tydligen utan att det märks. Men galet vad svullen man blev av lite alkohol. Åt inget annat än fett och proteiner i två dagar efter men ändå så har det ännu inte släppt helt! Är det alltid såhär elle rär jag extra känslig??
  Nu känns det som att jag syndar när jag äter för jag är mer hungrig än vanligt. Åt inget mellanmål förra veckan men nu måste jag typ ha det för jag är hungrig. Men detta går över antar jag, och det är okej så länge jag äter det jag får va?
  hjälp

  #67703
  Avatarwar
  Deltagare

  Du kommer kissa ut alkoholen så det är inga bekymmer, bara köra vidare som vanligt

  #67702
  Avatarsnurren2
  Deltagare

  Det kanske är olika för olika personer. Jag har inte märkt någon uppgång av alkohol. Det är möjligt att jag hade gått ner fortare om jag inte druckit något rödvin men man måste ju få leva med! Var på en lång fest i fredags med både det ena och det andra i alkoholväg men till min stora förvåning så hade jag gått ner till idag på morgonen! Fuskade till och med genom att dricka 3 öl!! Förut har jag klagat på att jag har stått still i kg men minskat i mått. Nu går jag ner fast att jag fuskar???? Det enda som jag kan utläsa av detta är att man inte får ge upp. Förändringen kommer till slut! Håll ut vänner och ge inte upp så kommer nedgången samtidigt som ni mår som prinsar och prinsessor!

  #67701
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Om du fått i dig mer kolhydrater än du borde så samlar kroppen på sig vätska igen = svullen gris. 🙂 Jag brukar känna på mina ringar när jag har ätit fel för de sitter åt lite tightare på fingret, medan de nästan halkar av när jag äter strikt. Ät du bara som vanligt och räkna med att det tar lite tid för viktnedgången att komma igång igen – den tar en liten paus när man dricker alkohol för kroppen ser till att förbränna den ur systemet först innan den börjar bränna fett igen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.