Ändrade tankebanor

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1830
  Avatarannaoc
  Deltagare

  LCHF…har hjälpt mig att ändra mina tankebanor. Från att tidigare tänkt på mat och sötsaker ”hela tiden”, längtat till nästa gång jag ska äta så har LCHF kosten gjort att jag inte alls tänker på detta längre. När det gått nog många timmar och jag känner hunger så funderar jag på vad jag ska äta men inte annars. Det där suget i magen finns inte längre och jag vaknar aldrig hungrig längre.

  Jag har inte minskat så mycket i vikt ännu men det beror på att jag har provat mig fram lite. Det jag kommit fram till är att portionerna behöver inte vara så stora (åt för mycket i början just i tron om att man ska äta sig mätt. Man ska äta sig mätt men inte proppmätt vilket jag gjort i början). Det funkar inte heller att fuska en endaste liten gnutta för då reagerar min kropp direkt negativt.

  Så… för mig är LCHF är alltså en livsstil (ingen diet) och inte något jag gör bara här och nu för att gå ner i vikt (vilket tidigare provade dieter varit). Skillnaden mot dieter jag provat tidigare är att slaviskt följa ett program men nu handlar det om att hitta en nivå där jag och min kropp mår bra.

  Jag tror att vi alla fungerar olika och att det finns de som kan äta kolhydrater utan att må dåligt av det men jag har kommit fram till att jag är ”allergisk” mot kolhydrater 🙂

  Må gott!!!!

  #28935
  Avataralfons
  Deltagare

  Välkommen till forumet. Det viktigaste är att du mår bra vikten bruka reglera sig efter en tid sen beror det på om du har mycke eller lite att gå ner

  #28936
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Välkommen, trycker på GILLA!!! 🙂

  #28934
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  *GILLA* Välkommen!!

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.