Angie kämpar på.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5165
  Avatarminglan66
  Deltagare

  Usch och fy vad jobbig jag kan vara! Lchf passar mig perfekt och ändå raserade jag allt under julen.Nu håller jag på och plockar bort kilon som jag tuggade till mig under och efter julen. VARFÖR gör jag så när jag egentligen vet att Lchf passar mig perfekt?DEt enda positiva är att jag märkte hur dåligt jag mådde under dessa veckor. Känner någon igen sig??? Men nu är jag snart tillbaka på minus 12 🙂 Maten i sig är ju inget problem men jag blir lite osäker på hur mycket jag ska käka av allt. Ägg börjar på att bli lite småtrist men måste komma på alternativ tex till frukost. 2 kokta och majonäs är rätt tråkigt ;D varje dag! Men det går fort och är rätt smidigt…. Vill ner 10 kilo till sommaren och jag SKA lyckas!

  #79684
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  klart du lyckas!! stek lite ägg o ha i kylen, funkar fint att ha som smörgås på morgonen när man har lite bråttom… =)

  #79685
  AvatarBodda
  Deltagare

  Jag känner igen mig! Men jag mår inte så dåligt över det, är på banan igen och allt fungerar bra så nu är det bara att köra. Släpp det som varit och se framåt istället, det förflutna kan du inte göra något åt så det är lika bra att fokusera på framtiden. 🙂

  Kokta ägg mosade med smör (kör i micron om de är kalla) är svingott och går lika fort som majjo med ägg. Eller äggmjölk? Det går också fort och mättar väldigt bra.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.