Antal kolhydrater per dag för bra viktnedgång?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Antal kolhydrater per dag för bra viktnedgång?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4570

  Hallå! Har kört en omstart efter en period och de här gången är det seriöst! Är 170 lång, väger 67. Vill väga 58. Så där ja, där har vi utgångsläget. Äter runt 20g/khd per dag och vågen är lite trög. Jag har lite problem med att få i mig fett tror jag. Tycker att det blir ”för mycket”. Så här kan min dag se ut:

  Frulle: 2 ägg, ev, bacon. ost+ skinka +2msk naturell yoghurt + lite linfrö. Ibland ett flatbröd.

  Lunch. Kött lr fisk med typ blomkål i grädde alt broccoli och blomkålsgratäng med grädde o ost.

  Middag: ägg alt, falukorv lr bacon, ost typ brie, skinka, 2 msk yoghurt, ngr oliver, ibland lite tomat och fetaost. Påhelgen köttbit med bea och grönsallad.

  Tilläggas kan att jag ngr ggr i veckan äter lite grönsaker typ paprika, lök, gurka morot. Nu undrar jag, ni som är lchf experter, är detta ett ok upplägg eller skall jag ändra på ngt? Vill inte leva ”asketiskt”. Tanken är att detta skall vara en livsstil, inte en diet. Kommer jag att gå ner mina 10? Är så trött på att inte komma i mina kläder. Tilläggas kan att jag innan graviditet vägde 58..

  #69660
  Avatartoru
  Deltagare

  Jag skulle försöka sikta på 10g. Minska under en tid på mejerierna då de för några kan ”bromsa” viktnedgången. Sen brukar man kunna trappa upp dem igen utan påverkan.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.