Apetina grill chesse

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3688
  AvatarGirlie
  Deltagare

  Hej,

  Ovanstående innehåller 25g proteiner, 0,1g kolisar och 29g fett.
  Har verkligen fått smak på denna. Finns det något negativt med att stoppa i sig 240g av den på en dag?
  Läser jag siffrorna så är dessa kanon, men i övrigt.

  För övrigt håller jag mig så nära noll som möjligt.

  Tack på förhand

  //Girlie

  #56471
  Avatarjelu
  Deltagare

  Det beror ju lite på vad du äter mer under dagen. Rent LCHF så är det en bra ost men jag tycker personligen att oavsett hur man äter måste man tänka på intag av kalorier och hur mycket kalorier man förbrukar. Det är ganska enkel natur att man ska göra sig av med mer än man tar in. Det är ju det som är så bra med LCHF eftersom man ska bli mättare snabbare och därför äta mindre (=mindre kaloriintag). Så tänk på att 100g av osten är 370 kalorier. Så en sådan ost är ca 800 kalorier och en kvinna rekommenderas äta 2000-2500 kcal / dag.

  Säger inte att det är så här det är men det är min uppfattning så det är klart du kan äta en hel men då kanske du måste tänka på hur mycket kalorier det är i den andra maten du äter. Sedan finns det ju andra här som inte har samma åsikt som jag så du får nog kika runt lite och bestämma dig för vad du håller med om mest 🙂

  #56470
  AvatarFranke
  Deltagare

  Åh andra sidan mättar sådan ost SJUKT mycket, kan tänka mig att ett paket mättar 7-8h eller mer. Så tänk inte på kalorierna sålänge du inte äter 6 såna ostar om dagen.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.