"Aptitretare"

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2601
  Mamita
  Deltagare

  Vi ska ha en liten fest på jobbet och jag är med i festkommitén. Vi ska först träffas på jobbet där det blir lite underhållning, tal etc, sen ska vi ut o äta. Vi blir ca 1½ timme på jobbet, då tänkte vi bjuda på nåt att dricka och tilltugg. Jag och en par stycken till äter lite/inte kolhydrater, så eftersom jag är med och ordnar har jag ju chansen att bestämma vad vi ska ha. Den andra i festkommittén vill ha chips och tänkte köpa morötter till oss som vill gå ner i vikt… Man jag kan ta på mej att ordna nåt som passar alla tänkte jag.
  Jag tänkte nåt smått att äta bara. Vi är 16-17 st ca, så jag tänkte kanske 3-4 olika sorter. Kanske nån ostkub med en halv coctailtomat på en tandpetare. Men mer då? Nån som har nåt bra förslag?

  Mamita

  #41253
  Skold29
  Deltagare

  Öl/timmermanskorv på tandpetaren också. 😛

  Gotti gotti och 0 kh. Bättre kan det inte bli

  Angelica

  #41252
  Mynlen
  Deltagare

  skivor av en eller annan härlig torkad korv. Typ salami, här i holland finns en god på Lidl, vet inte om den finns hos er. annars hade Monique på life zone ett recept på ostbollar.

  #41251
  alfons
  Deltagare

  På lifezon kan du gå in och klicka på recapt dr finns recept på snacks som verkar jätte goda Lyckatill

  #41249
  Mamita
  Deltagare

  Tack! Ska kolla in på lifezon och se om det finns nåt gott som passar där. Det ska ju liksom passa alla, nåt som dom tycker är lika gott (eller godare!) än tex chips. Kanske man kan ta gurka och salami förresten? Ostbollar lät ju vansinnigt gott också, det måste jag kolla in!

  Mamita

  #41250
  mctrollet
  Deltagare

  ostchips=))

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.