Är i stort behov av hjälp :)

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4000
  AvatarWictoriaG
  Deltagare

  Hej! Jag har länge funderat på det här med LCHF men har aldrig riktigt orka ta tag i det. Eftersom jag är så grovt godisberoende så har jag alltid tänkt att det är onödigt när jag ändå inte kan hålla ifrån mig det! :-[ men efter den här sommaren fick jag en aning chock när jag ställde mig på vågen och jag kände att nu är det dags att göra något! Jag är 1.71 lång och väger 69kg! Vill gå ner ca 7kg är tanken! Nu har jag hållt mig jätte bra och är peppar och känner att detta kommer gå bra! Har kört sen tre dagar tillbaks! Vill bara ha lite tips! Ska skriva ner vad jag ätit och så får ni gärna skriva om jag äter något som är fel! Vore jätte tacksam om jag fick lite hjälp! 🙂
  Dag 1
  Frukost: 2ägg och bacon
  Lunch: Egengjorda hamburgare(gjort på endast 100% köttfärs), paprika, gurka och Erik Lallersteds beasås!
  Middag: Stekt ägg med gurka, paprika & erik lallerstedts beasås!

  Dag 2
  Exakt samma som dag 1!

  Dag 3
  Frukost: En bit hemmagjor hamburgare& bacon
  Lunch: Kycklingfilé, gurka, paprika & Erik Lallerstedths beasås!
  Middag: Stekt ägg o Erik Lallerstedths beasås!

  Såhär ser det ut än så länge! Är tyvärr väldigt kräsen när det gäller mat! Och dom enda grönsakerna jag tycker om är paprika och gurka! Tråkigt men sant! Så det ända som blir varierande är luncherna! Annars ser det nästan samma ut! Men några synpunkter på det jag ätit än så länge? Vad är bra, vad är

  #62023
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ser fint ut!=)

  #62028
  AvatarWictoriaG
  Deltagare

  Tack så mycket för svaret! Sällt att en av 57 som läst det kan hjälpa till 😀

  #62022
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  finns inte så mycket att säga… 171cm 69kg ingen fetma direkt… kräsen… men ser bra ut!

  #62027
  AvatarWictoriaG
  Deltagare

  Visste inte att detta forum endast var till för dom med fetma. Trodde det var för alla som vill äta enligt lchf! Men då får väl jag byta forum helt enkelt….

  #62026

  Måste säga att det jag kan se så ser det väldigt bra ut. Frågan är; Hur känns det för dig? Jag har varit igång med detta nu i 2 veckor och äter väl ungefär som du. Mår jättebra på det! Men vågen står ganska still tycker jag.
  Lycka till!

  #62024
  Avatarluvis
  Deltagare

  Välkommen hit.
  Vi ska ner till samma vikt ser jag. Du har lite kortare väg, men det brukar vara de svåra kilona att bli av med. Jag har kommit halvvägs.
  Tycker det går bra med lchf, ganska lätt. Dessutom mår jag ju bra av det oxåv ;D
  Lycka till.

  #62025
  Avatarwar
  Deltagare
  Quote:
  Visste inte att detta forum endast var till för dom med fetma. Trodde det var för alla som vill äta enligt lchf! Men då får väl jag byta forum helt enkelt….

  Självfallet inte, alla är välkomna

  #62021
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Det sa jag verkligen inte!! Bara att det inte fanns så mycket att kommentera… Iaf jag (som ändå var först att skriva nåt) orkar inte skriva på exact alla nya för ni är måååånga så här efter semestern… du hade inga specifika frågor, har redan talat om att du är kräsen (i min värld vill du då inte ha för mycket ”tips”) och du har inte jättemycket att gå ner… inget illa, bara fakta!! Välkommen, verkligen=)

Visar 9 inlägg - 1 till 9 (av 9 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.