Äter förmycket?

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4913
  AvatarBorgarn
  Deltagare

  Hej.

  När jag jobbar ser min matdag ungefär ut såhär.

  Frukost 1: Två ägg med majonäs
  Frukost 2: Två ägg med majonäs, 1 avocado
  Middag: Två grilladede kycklingfileer, 1 avocado, lite fetaost, lite philadelphia ost
  Fem kaffe: Två ägg med majonäs
  Före träning: Low carbo börgare

  Då jobbar jag från 7.00-19.00 med ett kroppsarbete. Sedan på kvällarna styrketränar jag, 6 ggr per vecka och ändå går jag inte ner i midjemått. Det känns dumt att hoppa över exempel frukost två och femkaffet, men det är kanske det som krävs? Iså fall ska man krympa matsäcken och äta lika mycket fast hoppa över två mål, eller ska man vräka på mer? exempel 4 ägg, 1 avocado…? tycker det känns fel att inte äta så ofta. Vad är anledningen till att äta stora portioner och oofta, istället för mindre och ofta?

  #75566
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  ät när du är hungrig tills du är mätt…

  #75569
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  jag TROR att lite större portioner, mindre ofta leder till att du lär dig att du då blir hungrig mer sällan, iaf om man får tro de som sysslar med periodisk fasta.

  Jag har kört det lite halvdant ett litet tag bara men jag är FÖRVÅNAD ÖVER HUR VÄL DET FUNKAR OCH ÖVER ATT JAG INTE ALLTID ÄR HUNGRIG, det är faktiskt nästan tvärt om… dock är jag jäkla hungrig till lunch som är mitt första mål mat jag äter.

  Här har du en länk som du som tränar nog tycker är intressant: http://www.leangains.com/

  Finns även en tråd på kollozeum samt hur mkt mer som helst bara du googlar ”periodisk fasta”, själv tror jag nästan att detta är frälsningen! (lchf oxå såklart) halleluja!

  #75568
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Du äter nog inte för mycket, du äter ju sjukt lite vid varje måltid. 2 ägg liksom.. Jag kör på 7-10 ägg och ett paket bacon till det. Ät mer sällan och mer vid varje tillfälle så slipper du småäta så.

  #75565
  AvatarFranke
  Deltagare

  10 ägg…..

  anyways, få mål mat per dag är kung. Själv äter jag 2 mål mat om dagen och klarar mig bra på det. Undersökningar visar förövrigt att man äter färre kalorier per dag om man äter mer sällan (men ändå äter sig mätt). Äter man väldigt ofta så vänjer sig kroppen vid att alltid vara lite hungrig.

  #75567
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Yepp. Har man en kaloribudget på 2200-2600 Kcal/dag så är det inget fel i det om det är en utav dagens två måltider.

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.