Att ta med vid resa

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2108
  Avataremc
  Deltagare

  Jag kommer resa iväg några dagar och bo på hotell. Har ni några smarta tips på lchf-mat som är enkel att ta med och som inte måste kylas så mkt?

  #33195
  Avataragnetasch
  Deltagare

  När ska du äta denna mat? Ska det vara som snacks eller ska du sitta på rummet o äta frukost, lunch o middag? Lite sånt måste vi nog få veta + om det finns minibar o därmed möjlighet att kyla nån liten grej.

  #33197
  Avataremc
  Deltagare

  Jag hoppas på en minikyl men att t ex steka saker kan jag ju glömma. Det är framför allt olika typer av snacks jag tänker på. Valnötter, jordnötssmör (inte super-lchf men ska inte äta alltför mkt) lite andra nötter är allt jag kommer på. Finns det minikyl är det ju lugnt men annars känns det som att det är 100% nötter och några ölkorvar som gäller? 🙁

  #33196
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  bra korvar är nice… valnötter har lite kh… baby bell ost håller bra (du behöver ju inte lägga dom på elementet) gör en god röra och be om lite is… frysta hallon…

  #33194
  Avataragnetasch
  Deltagare

  -Kavli har en massa mjukostar med bara 1g kh/100g som man kan använda o dippa gurkstavar i. Trevliga smaker, bl.a skogssvamp, bacon, rökt hjort o oliv&mozzarella.
  -Grönmögelost o parmesan håller bra i rumstemperatur. Gott till nötter.
  -Torkad skinka.
  -Sardiner med tomat eller olja.
  -Majonnäs i tub.
  -Oliver, sardeller o cocktailkapris.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.