Bonus från LCHF, numera fd nagelbitare!!

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Bonus från LCHF, numera fd nagelbitare!!

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4791
  AvatarGittanXL
  Deltagare

  :)Hej alla okända vänner!
  Måste bara berätta att jag av bara farten har slutat att bita på naglarna! Har gjort det sen jag var liten, mamma kletade på Stopp och Väx som jag slickade bort (var det gott, sött, kolhydrater???). Men nu har jag så starka naglar som jag aldrig haft innan!!!
  Kan det bero på LCHF,haha???
  Har gått ner 12-13 kilo sen början av augusti! Mår så gött!!
  mvh Gittan

  #73865
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Det kan nog knappast kopplas till din kostomläggning. Möjligen om man gör en väldigt långsökt koppling till att nu när du äter mindre kolhydrater, så blir du lugnare vilket innebär mindre stress som i sin tur innebär att du inte behöver bita på naglarna.

  #73866
  AvatarRosan
  Deltagare

  Jag har också fått starkare naglar, sen jag började med lchf.

  #73864
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Starkare naglar kan väl vara rimligt men TS undrade ju om nagelbitandet kunde dras som en direkt koppling till LCHF, vilket jag starkt tvekar på.

  #73860
  AvatarSolile
  Deltagare

  Ägg innehåller ju både E-vitamin och B-vitamin, så jag tror nog att det kan vara tack vare LCHF. I alla fall om man äter en del mer ägg än innan. Har oxå märkt skillnad på just naglarna 🙂

  #73858
  Avatarqwe
  Deltagare

  Måste hålla med J_F här… Jag har själv slutat, börjat och slutat igen med nagelbitning, oberoende av kost.

  Men att du slutat är ju underbart! Grattis!

  #73859
  AvatarSolile
  Deltagare

  Ja, alltså…. det är klart det inte beror på LCHF på DET sättet att hon slutat bita på naglarna, men att naglarna har blivit stärkta av kosten kan ju stämma. Och det gör väl kanske att man få mindre ”skador” på naglarna som gör att man känner behovet av att bita ner dom? Ja ni fattar 🙂

  #73861
  Avataralfons
  Deltagare

  Håller med dig har också fått bättre naglar så jag har inte behov av at rätta till fnasiga kanter har långa fina naflar nu.

  #73862
  AvatarWilmis
  Deltagare

  Jag åt enligt lchf förut men la av för jag började tappa sjukt mycket hår. Åt GI för några år sen med samma resultat. Tappade hår i ca 7 veckor båda gångerna. Hemsk upplevelse. När jag slutade med LCHF så gick jag faktiskt inte upp de 8 kilon jag tappat. Känner bara att hjärnan är med bättre och att jag kan jobba bättre. Har fysiskt ansträngande arbete som blev jättejobbigt när jag körde LCHF. Naglarna har dock hållt samma standard 🙂

  #73863
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Blev det jobbigt att anstränga dig så åt du antagligen för lite energi. Björn Ferry har också ett ganska ansträngande arbete men han lyckades ta OS-guld.

Visar 10 inlägg - 1 till 10 (av 10 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.