Bör jag ändra ngt eller är kroppen bara trögfattad?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Bör jag ändra ngt eller är kroppen bara trögfattad?

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2517
  CCA
  Deltagare

  Står stil och det är verkligen inte kul.

  Var jättenoga ett tag med att köra matdagbok och då såg energi fördelningen ut så här.

  Fett ca 75 E%
  Protein ca 25E%
  Kolhydrater 1E% ( max 10g/dag oftast inte mer än 6)

  Har inte skrivit dagbok på ett tag men en dag ser ut ungefär så här (vilket den oxå gjorde när jag skev)

  Frukost Bacon& Äggröra eller Tonfiskröra (de dagar jag äter frukost)
  Lunch. Kött eller fisk oftast med aromsmör
  Middag kött, fisk, kyckling med majo/ bea/CF/philadelohiaost (enstaka gånger grädde)

  De dagar jag inte äter frukost brukar det bli några ostrullar med smör, fetaostbitar eller några oliver. Enda gångerna jag äter grönaker är när jag äte fisk eller köttfärsås (blir då spenat/broccoli), annars blir det på sin höjd några gurkskivor eller paprikaskivor (dock inte varje dag och som mest 2-3bitar)

  Har börjat försöka öka på smörmängden ytterligar & försöker dra ner på CF och philadelphiaost till någon enstaka gång i veckan. Bör jag ändra på ngt annat?

  Ett av mina stora probelm är att jag är allt för flitig på vågen. Har sett resultat genom att jag kommer i gamla kläder som jag inte kunnat ha på länge och kommentarer från andra, men vill ändå ha reslutat på vågen. Kan stress över att vilja se resultat på vågen var orsak till att det inte händer ngt? Kanske dax att be sambon gömma undan vågen?

  Har under båda mina graviditeter ofrivilligt hamnat i kraftig Ketos. Då gjorde man ju allt man kunde för att stoppa det, kan det göra att kroppen kämpar emot nu oxå?

  #39903
  mctrollet
  Deltagare

  släng vågen och mät dej=))

  #39902
  Tess
  Deltagare

  jag står åxxå still.. har gjort sen typ före jul. det e inte skoj. man får kicka igång kroppen på nå sätt. jag har fått råd att dra ner på portionerna och äta mer ”rent” fett såsom smör å dra ner på grädde, cf å turk yoghurt…
  SSS (sten sture skalderman) säger att när man e på en platå å står still kan man lägga till nån frukt om dagen i en vecka å sen ta bort de igen för att chocka igång kroppen, vet ej om de e bra/stämmer…

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.