Börjar om igen, är jag själv….

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5385
  Avatarchristinafetto
  Deltagare

  Hej I höstas gjorde jag ett par månader LCHF och minskade 7 kg men sedan tog det stopp fast jag hade 20 kg kvar att ta av. Tappade sugen och la av och nu.. jag har iofs bara gått upp 0,5 kg men har ju som sagt 20 kg kvar och tänkte ge detta en chans till. Är det fler där ute som vill satsa igen och kan tänka sig vara med och peppa varandra. Det är ju ganska många veckor kvar till sommaren och bikini säsongen men tiden går fort 🙂 Skulle inte vilja, i år igen, vara mamman på stranden som inte vågar visa sig i bikini utan sitter och ser besvärad ut i stora tältklänningar. Ser ofta hur andra mammor tittar med förakt på mig och det är jobbigt! Är så trött att inte orka leka med barnen eller springa några kilometer utan tro att jag ska dö.
  Jag börjar idag, har 20 kg rejält fett kvar att ta av, så jag inser att jag har en lång resa kvar. Hoppas att vi kan hjälpa och stötta varandra.

  #83536
  AvatarMadde01
  Deltagare

  Välkommen åter samt lycka till!

  #83538
  Avatarapan
  Deltagare

  Hej!! Och jag har 17 kg som ska bort…Har kört i 6 v men bara gått ner 3 kg och det gjorde jag första veckan,men jag kör på!! Ska börja träna idag på Curves som är ett tjejgym där man kör intensiv styrka och kondition i 30 min,hoppas det ska ge resultat!! Lycka till så peppar vi varandra!!

  #83539
  AvatarKulla
  Deltagare

  Hej! Känner igen mig precis! Har själv två småbarn och vill inte ha en sommar till då man sitter och svettas i kläder på badstranden medans pappan i familjen får bada med barnen! Jag har ätit LCHF sen i september 11 och hittils gått ner 23.5 kg..men har en hel del kvar än! Min viktminskning stannade också av för några veckor sen men då provade jag att minska intaget av mjölkprodukter. Var effektivt tykte jag! För visst tröttnar man lätt när inget händer? Är gärna med och peppar/bli peppad själv! 🙂 kram

  #83537
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Välkommen åter och lycka till.

Visar 5 inlägg - 1 till 5 (av 5 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.