Bortbjuden

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2484
  Marsechelon
  Deltagare

  Funderade lite på hur ni gör när ni blir bortbjudna på middag? Förrätt, huvudrätt, efterrätt? Berättar ni för den som håller middagen att ni inte får äta några kolhydrater och att det är därför ni inte äter t.ex. deras pasta och istället tar sallad?

  #39288
  lousiie
  Deltagare

  Hittils har jag bara blivit bortbjuden till mina föräldrar och gått på restaurang, och mamma å pappa brukar oftast laga något speciellt till mig eller så frågar jag bara vad dom ska bjuda på så att jag kan anpassa mig, då brukar jag oftast hjälpa till att laga samma mat som dom äter fast lchf… Men om jag skulle bli bortbjuden hade jag nog ätit ordentligt innan för att inte behöva äta så mycket hos den man är bortbjuden hos. kanske äta lite, kött går oftast att pilla ur:)

  #39287
  mctrollet
  Deltagare

  Beror ju på hur väl man känner den som bjuder och hur stor bjudning det är, men känner jag dom berättar jag och annars äter jag innan och social äter det jag kan på plats;)

  #39289
  Stefan_Vas
  Deltagare

  Jag äter oftast vad som bjuds, men jag skippar oftast också KHbomberna så gott det går och tar kanske lite mer av ”det andra”

  #39290
  Stephanie
  Deltagare

  Va bortbjuden i helgen och sa ju som det var, äter LCHF och Då gjorde hon mat som passade mig mer än det som de andra åt. Kommer någon hem till mig och är tex vegetarian så tvingar jag inte dem att enbart äta sallad ^^. Samma som jag inte bjuder på blodpudding till nån som verkligen hatar blodpuddig…^^ Tycker man ska anpassa sig till sin gäst, tur jag inte har kompisar med mystiska allergier eller veganer….hehe

  De andra åt kycklingpaj och sallad, och jag fick kyckling, tatziki och sallad. 🙂

  Sen åt de efterrätt…tog en smakbit av sambon. Men man blir ju rätt känslig mot sött så det räckte gott och väl 🙂

  #39286
  mctrollet
  Deltagare

  Härligt!!

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.