Bröllop-upp 2kg

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3073
  Thinah
  Deltagare

  Jag har varit så duktig i två veckor, inga kolhydrater på hela påsken. Såg knappt nåt på vikten i början, men senaste dagarna har det rasat ner 2 kg. Nu var jag på bröllo igår och för första gången struntade jag helt i min diet och åt potatis till huvudrätten, lite bröd, en stor bit bröllopstårta och senare två korvar med bröd vid vickningen. Även enläsk blev det, förutom champagne och några glas vin ( alkohol har jag dock inte tagit bort, förutom öl och söta drinkar).

  Nu när jag vägde mig på morgonen hade jag gått upp 2 kg från igår morse, allt jag gått ner… Känns så tufft att två veckors jobb förstörts av en kväll. 🙁 jag vet att man inte ska väga sig varje dag, men jag känner att jag måste ha koll.

  Hur ska jag göra nu, känner mig desperat och vill fasta hela dagen så att de där 2 kilona försvinner igen. Vill få gårdagen ogjord. 🙁

  #47874
  Dobe65
  Deltagare

  Hej!
  Tror inte att du lagt på dig 2 kilo fett på ett dygn.
  Ta det lungt med maten idag, väg dig igen efter ett par toa besök så ska du se att du tappat 2 kilo igen 😀

  #47873
  Froken Agg
  Deltagare

  Ingen panik det är vätskekilon som du lagt på dig. Återgå till vanlig LCHF-kost och du har snart gått ner dessa igen.
  Finns ingen anledning att ”straffa” dig själv med att fasta eller liknande. Försök även undvika att hamna i ”det är ändå kört-tänket”, dvs att du äter massor av kolhydrater idag också för ”det är ändå kört” (vilket det absolut inte är)

  Så mitt tips är att du accepterar de val du gjorde igår, det kan ändå inte göras ogjort så ödsla inte tid och energi på att må dåligt över det.
  Idag har du möjlighet att göra nya val. Ät god LCHF-mat och undvik vågen ett par dagar så ska du se att det ordnar sig 🙂

  #47871
  Franke
  Deltagare

  Kolhydrater binder vatten så många finner att de gått upp flera kilo ibland bara för de har ätit en pizza (som inte väger i närheten av mängden de gått upp). Mängden fett du gått upp kanske handlar om 50 eller mindre, så jag skulle inte vara jätteorolig.

  #47875
  Thinah
  Deltagare

  Det känns bättre efter att ha läst era svar! Är inte det minsta sugen på kolhydrater utan motiverad att återgå till ordinarie kolhydratsfri mat!

  #47872
  mctrollet
  Deltagare

  Kan bara hålla med, återgå bara till normal kost… jag fett överdriver efter en sån khbomb, mest för att bli av med sötsug… funkar jättebra=))

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.