Brörjar med LCHF igen

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3675
  AvatarGrynet81
  Deltagare

  Nu är jag här igen!
  Det är några månader sedan jag var in här, jag avbröt min livsstilsförändring, jag tappade gnistan helt enkelt, jag har ätit mängder med kolhydrater, godis, potatis, pasta och mackor. Jag har fått problem med magen, är mycket gasig och uppsvälld nu när jag har ätit kolhydrater.
  Sist jag åt enligt LCHF så gick jag ned 10kg på 6 veckor, inte illa… men det bästa av allt är att jag endast har gått upp 3 kg, fast jag har ätit så mycket skräpmat.
  Nu ska jag återgå till LCHF igen och hoppas att jag kan göra lite bättre val än att helt och hållet sluta äta enligt LCHF när motivationen tryter.
  Det är konstigt att motivationen försvinner fastän viktminskningen går så bra.
  Och jag hoppas att jag får en lugnare mage också.

  #56202
  AvatarFlami
  Deltagare

  välkommen tillbaka, du har tagit rätt beslut! Att få hjärnsläpp och moffa i sig är väl inte så farligt så länge man inser att man inte kan fortsätta så!

  Heja dig!

  #56200
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen åter=)

  #56203
  AvatarHampe92
  Deltagare

  Jag tog en liten paus från lchf på 4 dagar, och nu på måndag ska jag börja igen och jag längtar så efter det! Usch för kolhyderater….ena sekunden är man mätt, glad och har massa energi men det försvinner efter minst 1 timma och så måste man äta igen….så såg iaf mina 4 dagar ut.. 😛
  Nu blir det strikt som bara den, ska bli så härligt att få komma igång igen. Hoppas det går lika bra för dig denna gången med! 🙂

  #56204
  Avatarkarro78
  Deltagare

  Börjar också om 🙂 Har ätit LCHF i tre veckor och gått ner 3 kg. Tyvärr så blev det nu en helg med en MASSA kolhydrater och tänk om jag ångrade mig när jag såg i morse att 1,5 kg är tillbaka ! Usch och fy hoppas det inte blir några fler återfall för oss !

  #56201
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Hurrraaaa!!! På det igen! 🙂

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.