Creatin complete + lchf

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4685
  AvatarBorgarn
  Deltagare

  Hej.

  Har nu kört LCHF i snart 4 veckor, gick ner i början men har nu stannat upp. Äter efter alla konstens regler, MEN! Nu har jag sett att, varje morgon plus innan träning äter jag ett kosttillskott som heter Creatin Complete som är väldigt bra för träningen, tränar 5 gånger per vecka och är nu uppe på samma vikter som för ca 3 år sedan när jag körde stenhårt, och detta på 4 veckor. Så i morse kollade jag på burken då stod det att det innehöll 13g kolhydrater per dos, och på en träningsdag innebär det 26 g bara av drycken som jag tar i samband med mat.

  Förstör det för mig i min viktnedgång? Har precis köpt två burkar till, plus att det verkligen är bra, så jag vill egentligen inte sluta 🙂

  #71928
  Avataralfons
  Deltagare

  släng dom ät riktig mat i stället

  #71927
  Avatarperjoh
  Deltagare

  Är det kreatinet du är ute efter så finns det pulver utan kolhydrater, annars kan du prova med att halvera dosen på det du har nu och se hur stor skillnad det gör.
  Jag kan tänka mig att man får kompromissa mellan maximal muskelbyggnad och viktnedgång.

  #71931
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  ett av få kosttillskott jag kan rekomendera med handen på hjärtat, som verkligen har gett mig effekt vid träning är KRE-ALKALYN, det binder ingen vätska och ät i kapselform, har svårt för att tro att det innehåller kolhydrater alls, och om det skulle göra det så är det minimala mängder. Dessutom slipper du ”ladda” som med vanligt kreatin och får EFFEKT DIREKT! Du kommer kunna köra l i t e tyngre, eller några fler reps innan du tar slut, lite mer explosivitet. Rekommenderas som sagt starkt! Nästan så jag ska springa o köpa mig ett par burkar direkt, då det var ex antal år sedan jag körde det sist!

  Vill du veta mer så är google din vän!

  #71929
  AvatarDizzy
  Deltagare

  Tycker också att KRE-ALKALYN är att rekomendera om man vill använda kreatin. Precis som Jannebananen säger så binder det ingen vätska, andra kreatin gör ofta att man lägger på sig vätska och känner sig ”pluffsig”.

  #71932
  AvatarBorgarn
  Deltagare

  Tack såmycket för imputen. Har två burkar kvar, men baserat på antalet kolhydrater bestämde jag mig idag för att droppa det och så beställde jag KRE-ALKALYN. Får se hur det verkade.

  Ett problem som jag verkar ha fått, varje morgon efter jag tar Creatin complete så blir jag jätte pigg, och vill aktivera mig mer (det är både koffien och aminosyror i det). Nu imorse tog jag ingen dos och känner mig jätte slö, ingen lust på något. Och detta var samma känsla som jag ofta hade innan jag började med pulvret. Men det kan lika gärna vara en infasnings tid för LCHF:et

  #71930
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Body Science 3PH-CM rekommenderar jag dig.

  Det är ett PH-buffrat kreatin av högsta kvalité till ett mycket bra pris. Vill du tillföra lite kolhydrater innan träning för prestation så blandar du i dessa i ditt kre-alkalyn du tar precis innan träningen.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.