Dag 6 – törst och yrsel

Etiketter: ,

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6252
  AvatarPonygirl2014
  Deltagare

  Hejsan! :vinka:

  Är inne på dag 6 och har hittills mått bra. Har inget sug efter socker, inga hungerkänslor och ingen huvudvärk. Den största förändringen är att jag är törstig för jämnan. Är vanligtvis ganska dålig på att dricka vatten så det är ju i och för sig en mycket positiv effekt. I dag är också första gången jag drabbades av yrsel när jag steg upp och skulle släppa ut katten på morgonnatten – kändes som om jag skulle ha varit ombord på en båt… När jag lite senare steg upp ”på riktigt” fanns yrseln kvar men den släppte när jag åt lite.

  Jag antar att både törsten och yrseln är normala? Yrseln får gärna försvinna men att dricka mera vatten ska jag försöka hålla fast vid 🙂

  #93097
  AvatarPonygirl2014
  Deltagare

  Dag 9, 10 och 11… Har druckit en hel del vatten, ca 2 l per dag utan att behöva gå på toa nämnvärt?! Vart tar vattnet vägen?? Normalt skulle jag ha sprungit på toa konstant om jag skulle ha hällt i mig 2 liter på en dag men nu märker jag ingen skillnad. I dag på förmiddagen kände jag att mina fingrar plötsligt var svullna som prinskorvar, drack lite mera vatten och symptomen försvann. Har råkat ut för samma fenomen med svullna fingrar ett par gånger senaste sommar när det var väldigt varmt och jag hade druckit för lite.

  Någon som har någon förklaring eller teori? Borde jag vara orolig?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.