Det här är maten för idag

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3477
  UlrikaTillheden
  Deltagare

  Frukost: rester från igår.. rättika gratäng med bacon
  Mellis: lite hallon med grädde
  Lunch: Köttbit med lök
  Kvällsma: Ägg och Bacon

  Jag äter gärna lite stadigare mellisar och min familj och vänner tycker jag är ganska knäpp nu när jag äter tex dessert till mellis

  Så vad tror ni om detta då ?

  #53599
  Skold29
  Deltagare

  Hej hopp!
  Vet inte alls vad ditt mål med LCHF är, men är det viktminskning som gäller och du är ny på detta så skippa mejeriprodukter och bär/frukt ett tag. För övrigt ser det bra ut, men glöm inte lägga till SMÖR till ALLT du äter i början för att få fart på fettbrasan rejält.

  Lycka till

  Angelica :-*

  #53600
  Froken Agg
  Deltagare

  Jag rekommenderar att du lägger till någon god kryddsmör till köttbiten. Hinner du bli hungrig mellan frukost och lunch så är ägg, makrill på burk eller några ostrullar exempel bra mellanmål (lägg till smör om du vill). I min LCHF-värld så räknas vispgrädde med hallon som dessert och inte något som jag äter dagligen till mellanmål.. (tilläggas bör att min LCHF-värld inte är någon form av facit 😉 )

  #53598
  Lillnettan
  Deltagare

  Nu kommer kärringen mot strömmen. 😛 Själv ser jag till dagens totala innehåll av kh och om hallon & grädde passar in där så varför inte? 🙂 Om du däremot märker att du inte blir mätt på det en särskilt lång stund utan blir sugen/hungrig snart igen så kan du ju byta ut det mot något annat; Fröken Ägg ger ett par bra förslag här ovanför. Och som Skold29 säger, om du märker att viktnedgången går sakta/inte alls så kan det vara grädde och andra mejeriprodukter som spökar och då kan man testa att dra ner på eller avstå helt från sådant ett tag.

  Sen tycker jag personligen att om du äter tex. bacon eller något annat fett så behöver man inte lägga till smör till den måltiden – det blir lite tårta på tårta. Men bara kött och lök låter lite väl fettsnålt. 😛

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.