Emmsis LCHF-Dagbok

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4012
  Avataremmsis85
  Deltagare

  Hej!
  Hittade in här på sidan första gången nu i kväll. Jag har gått på lchf sedan i mars i år (2011) och har tappat den del i vikt. Har kämpat med övervikt sedan unga år och detta är det första som jag har testat som verkligen fungerar. Det har varit viktväktarna, piller, pulver m.m.

  Efter en tids sjukdom förra sommaren gick jag ner rätt så några kilon och tänkte när jag kom hem varför inte fortsätta. Körde först pulver men stod inte ut med den konstanta hungern, den gjorde mig galen och jag tänkte inte på något annat än mat. Så jag körde igång med LCHF men på grund av en massa saker runtomkring så gick jag sakta in i de gamla igen. Jag gick upp i vikt dock inte allt som jag hade gått ner.

  Men så en dag i början av mars så bestämde jag mig, nu kör jag. Jag var otroligt strikt med kosten fram tills i sommar. Det blev någon glass, någon macka, pizza, lite godis….

  Har rört på mig mycket i sommar så det har inte haft någon betydelse på vågen men om jag hade fortsatt så hade det gått värre.
  Men nu är det hårda tag som gäller igen, när man kommer av banorna och det känns som om man får börja om från början. Nästan lika tufft som det var när man började.

  Jag har så otroligt lätt för att falla för frestelsen, det är som ett beroende. Ett beroende som jag inte viste att jag hade för än nu.

  Så nu har jag fått skriva av mig lite =)

  #62108
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen!! man får falla lite på sommaren om man inte fortsätter sen=))

  #62111
  AvatariAnna75
  Deltagare

  Välkommen hit!!
  Lovar du får stöd och pepp här.

  8)

  #62113
  AvatarJori
  Deltagare

  Välkommen! 🙂

  #62120
  Avataremmsis85
  Deltagare

  Tack 🙂

  #62109
  AvatarUllisf
  Deltagare

  Välkommen!!

  #62110
  Avatarpiper
  Deltagare

  Välkommen och stort Lycka Till! 😀

  #62105
  AvatarAnonym
  Gäst

  Lycka till! Har du klarat det förr så kommer du att klara det igen, det är bara att ta en dag i taget 🙂

  #62112
  Avatarwar
  Deltagare

  Som sagt vi finns här för stöd och pepp

  #62119
  Avataremmsis85
  Deltagare

  Ny vecka med nya utmaningar!
  Jag har en bit kvar att gå om jag ska komma ner till ”normal vikt”. Jag har nått halvägs och det har tagit mig ca ett år. Det har gått bra, men i mellan åt har det varit extremt kämpigt. Men jag har bestämt mig att jag ska lyckas och så ska jag banne mig göra det också. Men 28kg till känns så extremt mycket och jag vet att jag måste sluta vara så fixerad vid siffrorna, huvudsaken att det går åt rätt håll.
  Jag har svårt att se mig själv som smal, jag har i princip varit överviktig i hela mitt liv. Jag är rädd för att när jag nått min målvikt att det inte är Emelie utan någon annan som jag kommer att se i spelen.

  #62107
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Spegla dej varje dag hela vägen så ska du se att det går bra;)

  #62118
  Avataremmsis85
  Deltagare

  Sakta men säkert… – 29,3kg

  #62122
  AvatarAsfridora
  Deltagare

  Hej och välkommen hit!

  Grattis till den fantastiska viktminskningen! ;D

  #62117
  Avataremmsis85
  Deltagare

  Jag måste verkeligen hitta min motivation, var är den motivationen som jag hade innan sommaren. Jag tummade inte på något var stenhård, smakade inte och kände inte suget av att smaka.

  Nu har det stått stilla lite upp och lite ner men ingen större skillnad. Det har inte blivit någon reda med maten heller, jag har inte kraft att stå emot. Varför vill man stoppa något sött och onyttigt i munnen när man inte mår bra? Förstår inte detta.

  Alla som jag möter är imponerade att jag har klarat av att gå ner 30kg på egenhand. Jag skulle så gärna vilja ta åt mig av deras positiva kommentarer men har jätte svårt för det. För jag vet att jag har en lång väg kvar att gå och bara tanken på en långa vägen gör mig rädd för jag vet inte hur jag ska klara det.

  Förlåt för mina negativa tankar men jag var bara tvungen att få det ur mig…

  #62106
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Klart du fixar det, skräm bort axelspöket som talar tok och sätt igång!! =)

Visar 15 inlägg - 1 till 15 (av 19 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.