Ett nytt liv =)

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3513
  Avatarfunliner
  Deltagare

  Jag har börjat med LCHF-kost i söndags. Inte för att det e nytt för mig egentligen men nytt är att jag praktiserar det! Mitt huvudmål med detta är att bli fri mitt sockersug/överätande/tvångsätande och att ev bli friskare från värk o annat i kroppen. Den utlovade viktminskningen är en bonus som jag inte är ointresserad av då jag sedan rökstoppet för 6 år sedan gått upp nästan 20 kg. Jag känner mig fri och oerhört motiverad och hoppas få möta många nya bekantskaper som jobbar för ett bättre välbefinnande och ett bättre liv med en livsstilsförändring som inkluderar LCHF-kost!

  #53944
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen till ett härligt forum!!

  #53946
  AvatarKnuffa
  Deltagare

  Varmt välkommen! 😀

  LCHF är fantastiskt att leva efter! Jag har själv blivit av med ledvärk sedan jag började med detta och jag halverat mina insulininjektioner! Min läkare tycker att det är jättekonstigt eftersom han inte riktigt tror på dieten….min dietist däremot har blivit ”troende” med mina fram(ned ;))gångar.

  Lycka till, nu kör vi! 8)

  #53945
  AvatarSase
  Deltagare

  Varmt välkommen hit – själv håller jag precis på o sluta röka – har varit rökfri drygt 4 veckor o gått ner 2,5 kg sen jag slutade 🙂

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.