Ett par frågor

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3393
  Avatarcitrus
  Deltagare

  #52759
  Avatarcitrus
  Deltagare

  Ingen? 🙁

  #52756
  AvatarMynlen
  Deltagare

  hade tänkt att svara men kom av det och sen glömde jag….
  Det ser bra ut. Ser inte ut som för stora måltider. Viktigare är att du ska äta tills du är mätt ist för att nojja dig över om du äter för mycket. Håller du dig mätt mellan målen är det ok. Om inte, ska du snarare lägga till litet mer fett än grönsaker eller sånt.

  Avocado och grönsaker innehåller en del kh som du ska räkna på, grädde och svamp likaså. Men jag vet inte så noga hur du kan ändra det om du inte äter kött… så kanske lika bra att äta det här ändå!

  #52758
  Avatarcitrus
  Deltagare

  #52755
  AvatarMynlen
  Deltagare

  träning verkar fungera bäst. Det har diskuterats litet här och där men jag har inte läst det noga. ”punktbanta” är nog inte möjligt.

  Det finns en hel del vegetariska recept, det gäller bara att leta efter dom.

  http://www.lchfrecept.com/category.aspx?ID=12
  kanske

  jag googlade: lchf recept vegetarisk och fick en hel del länkar. Jag tror dock att du får planera litet mer, kanske göra en veckomeny med recepten här och sen kan du se vad som passar dig och vad inte. På så sätt får du ihop en del recept du kan ta till utan att tänka för mycket. jag gjorde förr så, minst ett nytt recept provades per vecka, och var det gott gick den till ”basmålen” var det JÄTTEGOTT gick det till ”festmaten” och var det inget att ha så visste vi 🙂

  #52754
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Mitt magfett smälter bort fint… du äter inte fisk?? Portionerna blir gärna lite stora i början men det brukar rätta till sej… lycka till!

  #52757
  Avatarcitrus
  Deltagare

  Tänkte bara uppdatera lite, nu har jag ätit lchf i snart tre veckor och gått ner tre (vätske)kg. 😀 Ser det som ett tecken på att jag gjort rätt! Har även börjat äta fisk (insåg att det blir svårt annars..) och har nog lyckats bättre än jag trodde med att strypa åt kolhydraterna, provade första gången idag minmat.net, ser resultatet bra ut? 2% kolhydrater, 20% proteiner, 79% fett. Totalt ca 1650 kcal och 6,7 gram kolhydrater.

  Känns helt sjukt att jag håller mig mätt på den här energimängden, förr åt jag gigantiska portioner och landade alltid betydligt högre än så och var oftast fortfarande inte tillfredsställd!

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.