fas 1 nån maxtid?

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1106
  Avatarpeter-20
  Deltagare

  Hej på er!

  Undrar om det är nån som vet hur länge man kan hålla på med fas 1? Är helt ok med mig att köra den, håller mig kring 20 kolhydrater per dag och stinker aceton så frugan håller på att storkna 🙂

  Har som sagt inga problem just nu att fortsätta med detta. Är 183 och min startvikt för 7 dagar sen var 105 kg, vill gå ner 20 sammanlagt. Kör powerwalk med stavar ca 3-4 dagar i veckan, rundan är ca 3,6 kilometer och tar en 1/2 timme.

  Har just blivit medlem här,men ”smygläst” lite och fått mycket inspiration och bra ideer så kände att det är dags att ta steget fullt ut och bli medlem.För mig personligen så handlar det om att komma till en punkt där jag själv känner till 100% att jag är redo att köra på,,,, har ”svullat” godis,läsk mm rejält i somras och nu är det nog.
  Ser inte detta som en bestraffning kostmässigt, utan som en bra present till mig och min familj. Man kan inte tvinga sig själv till att ändra sig utan det måste ju komma från dig själv, eller?
  och till alla er alla,,,kör på, ni kan, och bara ni själva kan bestämma över er själva.
  Mvh Peter-20

  #15408
  Avataragnetasch
  Deltagare
  Quote:
  Undrar om det är nån som vet hur länge man kan hålla på med fas 1?

  Välkommen! 🙂 Men är du säker på att det är LCHF du äter, här finns inga faser.

  #15410
  Avatarpeter-20
  Deltagare

  Halloj!

  Jo, det blev lite knasigt skrivet såg jag efter jag postade inlägget 😉 Håller mig alltså till ca 20 kolhydrater per dygn, men hur länge är det ok att hålla sig så lågt?
  Har som du förstår av mitt tidigare inlägg ”fuskat” med lite GI. Där ska man ju köra en fas 1 uttömmning ca 3-4 dagar,,,,,
  Trivs bra med LCHF diten, passar mig utmärkt.

  #15409
  AvatarVodo
  Deltagare

  du kan liga så lågt resten av livet om du vill…eller ännu lägre för den delen.

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.