För lite fett vid strikt lchf??

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6197
  Avatarannikae
  Deltagare

  Försöker hålla mig till strikt lchf pga att jag vill gå ner i vikt. Har insett att grönsaker, även ovan jord innehåller en hel del kolh. Vilket kan kännas jobbigt pga att det är så gott att ha tex till tacos eller andra köttfärsröror, eller tomatsåser. Undviker även mejeriprodukter så mycket det går. Kanske använder mig av 0,5 dl helgrädde och nån matsked creme fraiche till såser och grytor. Har nu gått ner endast 6 hekto på 3 veckor. Lite frustrerande. Försöker peta i mig mycket proteiner som möjligt. Är kanske lite FÖR försiktig med fettet. Försöker blanda ner några matskedar när jag gör tex blomkåls eller broccolimos.

  Ser att en del har smör även i kaffet, men det bär mig emot. Vad gör jag för fel? Äter ingen frukt och ytterst lite grönsaker utöver broccoli, blomkål och brysselkål?? Har ibland i lite stevia strö om jag får för mig att ta nån dl turkisk yogurt. Äter dock en del hembakat knäckebröd, som enbart innehåller olika fröer, vatten, mandelmjöl och 0,5 dl olja. Detta bröd äter jag varje morgon till mitt kaffe.
  Började med lchf för 8 veckor sedan och har endast gått ner knappt 7 kilo. Är det normalt, eller går det för långsamt när man kör strikt? Vägde 85,6 när jag började, väger nu 79 kg.

  #92981
  AvatarSlacktivisten
  Deltagare

  Det är normalt att minska mellan 0,5-1kg i veckan på LCHF. Ditt resultat ser bara bra ut tycker jag.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.