Första träningspasset

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2592
  Avatarlizzy64
  Deltagare

  Idag så tränade jag mitt första pass efter att ha påbörjat lchf för ca 2 1/2 vecka sedan. 1 timme löpband samt en runda vid styrkemaskinerna. Det jag märkte skillnad på var att jag började svettas redan efter 5 min på bandet bara genom att gå. Provade att springa en stund men var tvungen att avbryta då orken inte fanns som tidigare, så istället vart det raskt promenad i lutning. Fick aldrig känningar av någon mjölksyra eller stumma ben utan kände mer av själva flåset. Däremot så kändes styrketräningen precis som tidigare.
  Så kortfattat var flåset jobbigare samt att jag började svettas mycket snabbare.

  Annars så är jag glad att träningen ändå fungerade så pass bra som den gjorde. Var lite orolig hur det skulle gå nu efter jag har påbörjat lchf.

  Någon som känner igen sig och hur skall man tolka svettningarna bra eller dåligt.

  #41168
  Avatarevise
  Deltagare

  Nja, jag hade lite tvärtom, flåset var som vanligt men musklera hade ingen uthållighet alls och jag fick mjölksyra ganska så snabbt. Tänke inte på om jag svettades mer. Nu kör jag lite försiktigare med träningen tills jag känner att jag orkar fullt ut igen.

  #41166
  Avatarulfons
  Deltagare

  Ja lungn det kommer, tog runt en månad för mej. Sen var det som normalt igen.

  #41169
  Avatarlizzy64
  Deltagare

  jo jag har läst att det brukar vara mjölksyran som brukar bli kännbart. Men det kände jag inget av alls utan kunde köra på hög lutning på bandet och hade inte heller problem med tyngderna, men svettades nästan direkt efter att ha påbörjat på bandet…kändes nästan som det var jobbigt att få syre och andningen vart jobbigare. Lite frusterande då det har gått bra att springa på bandet innan jag började med den nya dieten.

  #41165
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  jag svettades i början bara av att gå till bussen=) Det går över;)

  #41167
  AvatarDizzy
  Deltagare

  För mig var det tvärtom 😛 Flåset var mycket bättre än innan jag började med LCHF men däremot så svettades jag mycket mindre 😮

Visar 6 inlägg - 1 till 6 (av 6 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.