Fruktansvärt ont i magen efter fusk..

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost Allmänt om LCHF Fruktansvärt ont i magen efter fusk..

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3565
  AvatarCillaW
  Deltagare

  Är det någon annan som får riktiga problem eftera att ha fuskat? Det är som att jag har blivit allergisk mot kolhydrater! Till Midsommar tog jag en bit gräddtårta och en chokladboll och jag blev så lös i magen. Det krampade som fan!

  Tycker det är helt otroligt att man reagerar på det sättet. Det är ju bra iofs för det blir så mycket enklare för mig att äta enligt LCHF. Men ibland vill jag kunna ta en bit tårta utan att magen ska reagera så häftigt. Men jag är otroligt nöjd med LCHF, det är inte det. Jag var bara nyfiken att höra ifall någon annan reagerar som jag gör.

  #54596
  AvatarMums
  Deltagare

  Jag blir illamående dagen efter o får mer sug men inte magkramper.

  #54595
  Avatarpischla
  Deltagare

  Kramp kommer som ett brev på posten! Fuskade med en pizza i helgen och en timme efteråt kunde jag knappt stå upp pga. av värken.

  #54594
  AvatarLillnettan
  Deltagare

  Jag blir bara uppblåst och gasig. Vilket är tillräckligt jobbigt tycker jag. 🙂

  #54599
  Avatarmindre
  Deltagare

  kramp i magen här också, ´å dessutom så blir jag sjukt trött om jag fuskar iaf med socker… som tårta, kakor,

  #54593
  AvatarFranke
  Deltagare

  Magen vänjer sig vid en viss kost och det tar tid att ställa om sig. Tänk dig om du ätit 200g smör rent innan du började med LCHF, hur bra hade du mått då? Nu är det samma sak med socker, medan du istället säkert kan äta 200g smör utan större problem 😀

  #54597
  AvatarJarrebring
  Deltagare

  Är inte så känslig vid fusk, men samlar snabbt på mig vätska när jag får i mig större mängder kolhydrater. En bit tårta och en bit paj en öl och en flaska vin under midsommarhelgen resulterade i +2,5 kg. Men dessa är nu redan borta samt ytterligare 1,5 kg. 😛

  #54598
  AvatarANNIE75
  Deltagare

  jaa vad skönt att höra att fler får ont. jag fuskade hela helgen. surt ! Har fortf idag ons ont och är uppblåst. inte lös i magen men som en ballong. inser nu att det kostar att fuska och det är inte värt det ! Hade ju såklart gått upp också men dem har jag tappat nu ! Nä inget mer fusk med kolhydrater.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.