Fryser aldrig, beror det på LCHF?

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4813
  AvatarMinus
  Deltagare

  Dum fråga kanske, men efter jag började med LCHF så fryser jag inte på dagarna längre. Jag brukar vara ganska frusen av mig.
  Är det så att det har med förbränningen att göra? Är det bättre att frysa? Jag går inte ner just nu så jag funderar bara lite :-

  #74209
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  det tror jag inte, jag svettas som mest när jag går in i förbränning…

  #74207
  Avatarqwe
  Deltagare

  Detta har varit uppe förut om du söker. Det är varierande resultat. Själv har jag aldrig varit frusen av mig, men nuförtiden så tänker jag på vilken jacka jag tar på mig när jag går ut i höstrusket. Förr kunde man gå i T-shirt. 😉

  #74212
  AvatarJannebananen
  Deltagare

  ja fryser som fan hela tiden, x-tra mkt under perioder med periodisk fasta. Skippar ju som oftast frukosten och väntar med att äta dagens första mål till lunch och herregud jag fryser så jag håller på o dö ibland!

  #74210
  AvatarSolile
  Deltagare

  Jag är oxå jäkligt frusen! Förutom när indianerna kommer. Då är jag som en kamin istället. Som dag och natt i skillnad. Det är inte dags för dig snart, så det beror på indianerna att du känner dig extra varm just nu?

  Hmmm, förresten, du är en kvinna va? Tog det för givet nu märker jag 🙂

  #74208
  AvatarMadde01
  Deltagare

  I början svettades jag jättemkt, men nu för tiden fryser jag mest.

  Om jag däremot tränar, så svettas jag nåt kopiöst. Till längdskidåkningen förra vintern var jag tvungen att köpa en mössa som andas, det har jag aldrig behövt tidigare, men nackhåret var blött av den gamla vanliga mössan.

  #74206
  Avatartoru
  Deltagare

  Jag skulle nog säga att jag är lite mera frusen idag än för 90kg sedan. Inte så att det stör, men jag upplever i alla fall att det är skillnad.

  #74211
  AvatarMynlen
  Deltagare

  kan det inte vara så att vi har börjat frysa för att det är vinterhalvåret… 8)

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.