Funderingar angående nollning

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #2015
  AvatarHelliebell
  Deltagare

  Vet någon vart jag kan hitta en vecko meny för sk nollning, eller vlchf? Jag har kört lchf sedan 1 jan, och blev av med julvikten snabbt, men nu står det still, så jag måste göra något fel, och jag antar att jag får i mig mera kolhydrater än vad jag skall.

  En typisk dag består av
  Kokt ägg med två skiver bacon och lite extra smör, kaffe med grädde.
  Lunch två ägg muffins ( med kyckling och cokosnöt) och lite smör. Middag köttfärs limpa à la skaldeman. Igår åt jsg en avocado med bacon med crème fraîche och mögelost. Jag dricker två eller tre koppar kaffe med grädde ( ibland med lite smör, lät skitäckligt först men det är riktigt gott) oftast normalt kaffe och inte koffein fritt. Sedan måste jag erkänna att jag inte kunnat sluta dricka cola light. Jag vet det är skit, men det är då jäkla gott.

  Bör jag sluta med cola och kaffe?

  Jag tycker det är svårt med portions storlekar och skulle nog behöva lite guidelines. Och en nollnings meny vore kanske en bra kickstartför mig.

  Just det också väldigt förstoppad 🙁

  Ok lååång post!

  / helliebell

  #31385
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Prov skippa light en vecka… försök ta bara smör i kaffet… nollning är ju i stortsett bara ”kött” och smör… (kött fisk fågel ägg skaldjur). Prova linfrökakor för magen=))

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.