Fuskade!

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #3878
  Avatarhalloneett
  Deltagare

  Har bara ätit lchf i fyra dagar nu, rätt säker på att jag kom in i ketos idag för jag har haft metallsmak i munnen hela dagen. Av nån idiotisk anledning så åt jag 100g ploppchoklad idag, och fyfaaaaaan vad ont jag fick i magen efter! Jag kunde varken sitta,gå eller ligga ner för att bli av med kramperna. Har seriöst tömt min kropp nu på toa typ 3ggr så nu har det gått över. Ska det vara såhär varje gång jag unnar mig något? Tänkte att sedan när skolan börjar så måste jag ju äta ris eller potatis till lunch, vill verkligen inte att detta ska hända i skolan. 🙁

  #60413
  Avatarciah
  Deltagare

  Det är vanligt att det blir så. Själv kan jag ”fuska” lite utan att känna något men blir det för mycket så blir jag uppsvullen och gasig i magen och så låter den som bara attan 🙂
  Men varför måste du äta ris och potatis i skolan? Ät grönsaker ist och hoppa det andra.

  #60416
  Avatarhalloneett
  Deltagare

  Okej då var det inget konstig iaf 🙂
  Därför jag klarar verkligen inte av att äta fisk, och tänk då om det är fisk, potatis och sallad i skolan, man blir ju inte mätt på lite gurka och det känns lite fel att ha med matlåda till skolan fast det kanske är ett bra alternativ trots allt..

  #60412
  Avatarciah
  Deltagare

  Visst kan du ha matlåda med dig med lite kallskuret som typ brieost, eller någon annan fet ost, ölkorv . kokt ägg, majjo röror att äta som komplement till skollunchen.. finns mycket plock man kan ta med sig

  #60415
  Avatarhalloneett
  Deltagare

  okej, så får det bli. Men sen när jag nått min målvikt, då måste det väl gå att vänja sig vid att äta tex ris till en måltid om dagen bara. Så att jag inte ”blir fast” vid lchf och typ blir intolerant mot kolhydrater?

  #60410
  Avataralfons
  Deltagare

  Lchf är en livsstil ingen bantningskur

  #60411
  AvatarMynlen
  Deltagare

  intolerant mot kh blir nog svårt för man äter ju nästan alltid något med kh. Men att man klarar det minder, det är mycket vanligt.

  som alfons säger: det är en livsstil, ingen bantningskur. När du nått din målvikt har du nog säkert ingen interesse mer i riset eller sånt. Eller mycket mindre!

  #60414
  Avataronemanarmy
  Deltagare

  Alla reagerar olika på kolhydrater men den här fusk gången så åt du ju rent socker också. Brukar få lite mag problem jag också om jag smäller i mig godis, däremot ris/potatis brukar gå bra.. Men får leva med omställnings besvären dagarna efterråt (trötthet osv).

  Och du MÅSTE inte äta ris och pasta. Får ni ingen sallad i skolan? Ta en massa sallad till proteinkällan istället de gånger de går iallfall.
  Får ni se matsedeln i förväg och du ser att det tex ska vara lasagne en dag så se till att ta med dig en matlåda med mat som går att käka kall.
  hett tips: Kylbag! har räddat mig otroligt många gånger i jobbet. Alltid med mig några hårdkokta ägg och nån konserv med tex makrill och en matlåda.

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.