Gin och Tonic

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5180
  Avatarperjoh
  Deltagare

  Är det någon som sett om Tonic finns att köpa i lightversion i Sverige?

  #80019
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  sorry, aldrig hört… skriv till schweppes??

  #80021
  Avatarcleo
  Deltagare

  hahahha….sugen på en GT…??!! 😉

  #80023
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  alltid! det är numera klargjort att lighten inte finns i sverige!

  #80022
  Avatarsnurren2
  Deltagare

  Jag gillar också en GT ibland men det var ju det där med ”späet”! Har du provat att göra din egen Mohito? Där kan man ju välja att inte tillsätta socker. Jag gör mina så här: en halv lime i klyftor läggs i ett högt glas tillsammans med 4-5 blad mynta. Krossa dessa med din moddler (eller skaftet på köttyxan eller likande så att saften ur limen kommer ut och bladen krossas). Tillsätt vit rom efter tycke. Jag använder ofta en rom med smak antingen citron eller hallon där citronen är min favorit. Fyll på med is och Club Soda eller sodastreamat vatten. Klart! Kanongott och läskande. På fredag får det bli en sådan!

  #80018
  Avatarperjoh
  Deltagare

  @snurren2 381899 wrote:

  Har du provat att göra din egen Mohito? Där kan man ju välja att inte tillsätta socker. Jag gör mina så här: en halv lime i klyftor läggs i ett högt glas tillsammans med 4-5 blad mynta. Krossa dessa med din moddler (eller skaftet på köttyxan eller likande så att saften ur limen kommer ut och bladen krossas). Tillsätt vit rom efter tycke. Jag använder ofta en rom med smak antingen citron eller hallon där citronen är min favorit. Fyll på med is och Club Soda eller sodastreamat vatten. Klart! Kanongott och läskande. På fredag får det bli en sådan!

  Marockansk mynta var den godaste till Mojiton i somras, jag sötade den en aning med Sprite Light och det behövdes inte mycket. Det blir definitivt en eller ett par plantor Marockansk mynta till våren så man är välförsedd till sommaren.
  [ATTACH=CONFIG]521[/ATTACH]

  #80020
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  I dublin fanns flera sorter tonic light…

  #80024
  Avatarbimmerboy
  Deltagare

  jepp, produkten finns men inte i sverige, tro mig det finns folk här på forumet som lagt energi på detta 🙂

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.