Graviditet fet

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1298
  Kajsas5
  Deltagare

  Nu har vi äntligen hittat något som passar oss perfekt. Jag och min sambo har båda lagt på oss alldeles för många kilon under graviditeten. Jag gick upp 30 j***a kilo och sambon hakade med men inte riktigt i samma takt. Sista graviditetsveckorna var värst. Jag vägde 100 kg sista vägningen. Efter förlossningen gick jag direkt ner till 85 och har nu stannat där.. mina vänner klappar mig på axeln och säger ”Men kajsa, du har ju just fått barn..” Okej, nu kommer det.. min dotter är 11 månader så den där ”nyss fått barn” räddningen är long gone.
  Vi började ordentligt i går.
  Vägde in mig och mätte in mig:

  21 oktober -> vikt- 83kg midjemått-107cm

  Jag hoppas nu på förändring. Som bäst mådde jag då jag vägde 68 så jag hoppas på att komma ner till samma härliga vikt igen.

  Skriv gärna tips och hur det går för er alla andra. Är det någon som sitter på lite information om hur mycket och på hur lång tid det är vanligt att gå ner? 🙂

  /Kajsa

  #17479
  fiaia
  Deltagare

  Är just i samma sits som du, fick barn för 4månader sen och vägde ca 83kg. Jag kände på mig att dessa kilon INTE skulle försvinna av sig själv, så jag startade upp med det här. Vågade mig inte på kaloribantning eftersom jag ammar och vill inte att det sinar..
  -3kg ca, än så länge..
  ska följa dina framgångar! heja oss!

  #17480
  5barnsmamma
  Deltagare

  hej. det är nog ganska olika hur fort man går ner. jag gick ner 17kg på 5 månader. men jag var benhård, inte en socker flinga eller brödbit slank ner..jobbit som f…sen i början med sockerbehovet, lipade haha. men det försvann. nu ett år efter är 20kg borta.
  lycka till!! jag vägde då 73kg och idag pendlar jag mellan 52-55kg

  #17483
  Kajsas5
  Deltagare

  Neej, det där med att amningen får kilorna att rasa har inte fungerat för mig. Ammar fortfarande men har inte gått ner någonting med amningen.. Dom är som fastlimmade dessa extra handtag 😉
  Hur länge har du hållit på Fiaia?

  5barnsmamma- Bra jobbat! jag måste också vara stenhård pga min värdelösa karaktär. Hittade lite brödrecept som jag tänker prova, är en riktig brödälskare så där har jag mitt största problem. Har du provat på något brödrecept?

  Idag vägde jag 81 kg och kan inte riktigt tro att det är sant.. är nästan så att jag inte tror på vågen.
  Midjemåttet var 104cm.. även där känns det overkligt så det blir spännande.

  I morse var jag dock väldigt illamående.. brukar aldrig vara det så jag tyckte inte det kändes helt fantastiskt att äta bacon och ägg till frukost. Efter lite snöskottning blev det bättre. Är det någon annan som känt sig illamående?

  Hoppas det går bra för alla.. We can do it!
  /Kajsa

  #17482
  Kajsas5
  Deltagare

  fiaia- nu såg jag att du skrivit hur länge du hållit på 🙂

  #17478
  fiaia
  Deltagare
  Quote:
  fiaia- nu såg jag att du skrivit hur länge du hållit på 🙂

  ;P

  Dags att göra en lista du med kanske, det verkar ju gå åt helt rätt håll! Försöker att hålla mig ifrån att väga mig varje dag, men det är ju såå peppande när man går ner 0,3kg per dag (när man är lite mer strikt).. Väger mig på onsdagar och skriver upp, mått har jag uppskrivet hemma, men här skriver jag bara kilon. Hoppas vara av med dessa till sommaren, det känns rimligt. För tillfället är jag så uppslupen av det här så jag tror att jag aldrig kommer att äta kh igen. Socker möjligen (haha), men kolhydrater kan jag verkligen vara utan. Jag som LEVT på mackor och pasta förut..

  #17481
  Kajsas5
  Deltagare

  Ja, jag har skrivit upp det i en bok här hemma. Måste försöka väga mig en gång i veckan jag med.. blir nog roligare då 🙂 var tredje, var fjärde dag kanske.
  KH är jag gärna utan men jag är ju en sockerapa, hoppas på tappa sockersuget. Brödrecept har jag hittat nu och skall sätta igång och baka om ett par timmar, blir spännande.. hoppas, hoppas dom är goda 🙂 Hittade även efterrätter så det kanske inte ens behövs något socker längre? 😉
  Mackor och pasta är ju en fälla som vi skall klara av att kliva över.

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.