Grönsaker-kollisar

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4938
  AvatarJennyg
  Deltagare

  Hejsan! Är som sagt ny här på forumet jag undrar var man kan se hur mycket grösaker blir i kollisar om man väger de. Tex om jag tar 150 g smörkokta brysselkol och en 200 g stekt entrecote i smör, + hemmagjort persiljesmör på köttet. Samtidigt kanske en dl tillsamans riven morot inklusive riven rödkål. Äter jag då för mycket grönsaker till ett mål. Äter bara 2 mål mat om dagen. Finns det tabeller som man kan se lätt, så inte det springer i väg av kollisar 😉 tacksam för alla svar.
  Jennyg

  #76017
  Avataralfons
  Deltagare

  Goggla kolhydrater så finns det tabeller som är bra men det var kanske mycket grönsaker men det beror på vad du tål jag går inte ned med så mycke.

  #76021
  AvatarJennyg
  Deltagare

  Tusen tack för svaret! ;D har genast kollat upp det, nu vet jag vart jag kollar mina kollisar. Instämmer med dig jag får nog dra ner lite på det gröna annars kanske inte vågen rör sig neråt ::)

  #76016
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  livsmedelsverket… minmat.net… fineli.fi… lycka till!! =)

  #76020
  AvatarSweet.as.hell
  Deltagare

  har du en android telefon måste jag tipsa om en app som heter kostanalys Beta. I love it. Det är enkelt att lägga in vad man äter och se hur fördelningen av fett, protein, kolisar mm ser ut. Man kan se massa saker. Jag brukar oftast lägga in föra jag äter för att testa hur jag kan äta för att ingenting ska gå snett. Vet inte om det finns något liknande till I phone. Jag använder det också när jag handlar för att tex se vad grönsaker innehåller. Därför tycker jag det är enklare att ha det i telefon som alltis (nästan) är med än i datorn.

  Lycka till!

  #76018
  AvatarMynlen
  Deltagare

  hittar den inte i market….

  #76019
  AvatarSweet.as.hell
  Deltagare

  sök på kost och bläddra ner ett tag, kostar 10 kr dock engångssumma så klart värt det

Visar 7 inlägg - 1 till 7 (av 7 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.