gunilla m:s viktresa

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #1811
  Avatargunilla m
  Deltagare

  Hej!
  Är ny på detta forumet och är så glad att jag hittat hit!! La om min kost till GI våren 2006 och gick ner över 20 kilo. Träffade mannen i mitt liv som inte åt GI, blev gravid både en och två gånger. Nu är dottern över sju månader och jag har slutat amma och har sedan en vecka tillbaka börjat med LCHF och mår så väl!! Har gått ner 2 kilo, ska ner många mer…
  Vägde in mig på 100,4 den 17 januari och den 25 januari stod vågen på 98,4 kilo. Har tänkt att jag ska gå ner så jag väger 65-70 kilo så jag har en lång viktresa att göra.

  Har väl just nu inte så många frågetecken, tycker jag äter mycket fett och det tar emot, man är så inställd genom åren på att äta så lite fett som möjligt… ja ni vet hur det är. Jag har alltid varit tjock, varit med i VV vid två tillfällen, provat Viktklubb vid ett tillfälle men jag står här trots allt med en massa extrakilon. Jag har en stark tro till LCHF och lär jag mig bara äta fett så kommer jag garanterat gå ner till min idealvikt i sinomtid.

  #28723
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Välkommen! Det tar ju en stund innan hjärnan är ”omprogramerad” men sen är det lätt;) Lycka till!!

  #28726
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Det går jättebra för dig, jag sälar mig fram. 😉 Kul att du hoppade på tåget! 🙂

  #28721
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Välkommen till LCHF forumet och ett bra gäng 🙂

  JA LCHF är livet 🙂

  #28728
  AvatarAriadne
  Deltagare

  Välkommen hit, det kommer säkert gå jättebra för dig! 🙂

  #28730
  Avatargunilla m
  Deltagare

  Ja så har man då levt enligt LCHF i två veckor. Vägde mig idag och känner mig lite ledsen… ”endast” -0,6 kg… inte mer… kan inte riktigt hantera min besvikelse… sammanlagt har jag alltså på två veckor gått ner 2,6 kilo.
  Jag tror att jag äter för lite fett. Att jag inte ställt om mig på att det är tillåtet utan begränsar det och därför äter mer annat innan jag blir mätt. Äter förmodligen mer broccoli och blomkål till maten än vad som behövs för att det är så inpräntat att man ska äta mycket grönsaker.

  I dag gjorde jag majjonäs… men jag kan inte riktigt förlika mig med smaken av rapsolja… jag får inte bort den där nötsmaken.. ska lägga en fråga i matdelen på forumet och efterhöra tips på märken på oljor som är mer neutrala…

  #28722
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Prova med olivolja eller neutral rapsolja (minns inte om det är varm eller kallpressad). Glöm inte smör… Men du kan inte tycka att 1.3kg/vecka är dåligt… mäter du dej?? Lycka till!!

  #28725
  AvatarMIXA
  Deltagare

  Jissiiis, det är faktiskt riktig bra 🙂

  #28724
  Avataralfons
  Deltagare

  Ja jättebra tänker på det där med olja i mjonäs att den aka vara så nyttig men vi använder ju färdig majo men där vet vi ju inte vad dom har för olja

  #28720
  AvatarAnettan
  Deltagare

  Men …. Det är ju super bra..

  #28727
  AvatarAriadne
  Deltagare

  2,6 kg på två veckor – det är ju en fantastisk start!

  #28729
  Avatargunilla m
  Deltagare

  Tack för alla positiva kommentarer. Jo, jag är nöjd men nog är det väl alltid så att i början vill man att det ska gå fort… sitter väl i från alla tidigare försök…
  Jag har inte mätt mig denna gång. Har ett gäng kläder som jag vill komma i och kommer prova dem när jag gått ner något kilo till. Märker dock på min jacka att den sitter lite mindre tajt. Ganska stor skillnad faktiskt trots att jag bara gått ner 2,6 kilo… men i början tappar man nog mest runt midjan och magen kan jag tänka mig… sitter ju en hel del där efter graviditeten.

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.