Hälsovinster!

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #996
  AvatarMc_Andersson
  Deltagare

  Jag har efter 10 dagar upptäckt någonting underbart! Mina pormaskar är borta. Jag brukade alltid ha någon lite plita eller kommande acne på gång, i ansiktet av alla ställen, Men de brukar ju sätta sig där, på min i alla fall.

  Så enligt min gubbe så har jag fått fina hy. Tummen upp!

  Har du märkt någon skillnad på kroppen?

  #14583
  Avatarclawus
  Deltagare

  jag har märkt riktigt mycket skillnad. jag gick från att ha ca 8 finnar (minst) i ansiktet till att tycka att det e jätte ovanligt att få en finne på ryggen eller något,
  får inget i ansiktet längre.
  det e jätte härligt.! ;D ;D

  #14584
  AvatarMc_Andersson
  Deltagare

  Åh vad härligt att höra! Grattis, någonting mer?

  #14578
  AvatarBigDog
  Deltagare

  Mina fötter har blivit mindre sprickbenägna och armbågarna är mjuka…

  #14577
  AvatarJenster
  Deltagare

  Mindre celluliter, mindre pormaskar och finnar, ingen halsbränna, starkare naglar listan kan göras lång – jag har ALDRIG mått så bra som med denna kost.

  #14582
  AvatarEwalena
  Deltagare

  Jag åt stenhårt lchf kost i 8 veckor och efter den tiden konstaterade jag att jag inte gått ner ett gram. Det kilo jag gick ner första veckan kom tillbaka. Så jag tänkte att jag skulle försöka med gi metoden istället. Det behövdes bara en vecka så hade jag ätit tårta, vitt bröd, druckit vin och i princip gått tillbaka till mitt gamla liv. Jag försökte hela tiden hålla igen men det liksom gick inte. Efter en vecka hade jag gått upp ett kilo istället. Men den värsta biverkningen var sömnen. Under de åtta veckorna jag hade använt lchf hade jag sovit i princip 7-8 timmar per natt och jag kan inte komma ihåg när jag gjorde det sist. Det brukar bli 3 till 4 timmar, jag vaknar och ligger vaken 2-3 timmar och sedan slumrar jag i ca en timme. Och det var precis vad som hände efter ett par dagar. Jag gick tillbaka till lchf och simsalabim har jag sovit 7-8 timmar de senaste nätterna. Störtskönt. Dessutom tog det bara en vecka så var jag tillbaka till och med två kilo ner. Nåja vikten kanske inte är så viktig i mitt fall.
  Jag tror att man ska ge metoden åtminstone en månad innan man kan veta m det är hälsovinster eller ej. Ni nybörjare, ge inte upp. De första veckorna är jobbiga men man kommer in i en vanesituation. Man tänker inte längre på det man bara gör det.

  #14581
  AvatarFranke
  Deltagare

  Kan inte minnas att jag blivit sjuk sedan jag började med lchf omkring september 2009. Detta kan dock vara en slump förstås :). Annars har jag väldigt svårt att märka förändringar i hur jag mår, speciellt om det sker över lång tid.

  #14580
  Avatarqwe
  Deltagare

  Man fiser mindre. Hörde att en genomsnittsmänniska fiser 11ggr om dagen o det stämde nog förr.
  Nuförtiden så blir man förvånad om det händer en gång i månaden.
  Det finns ju många som tycker det är trevligt att sitta å gasa lite överallt typ matbordet osv, själv är jag inte sån utan tycker det är jävligt äckligt.

  En mycket trevlig effekt som jag önskar flera av mina kompisar kunde få……

  #14586
  AvatarMaya
  Deltagare

  Ja jag måste hålla med Note 🙂 Inga gaser i magen, och i o med det inget bullrande o mullrande i magen heller. Underbart! Men nu har jag bara hållt på 3,5 vecka så några andra fördelar har jag nog inte märkt av ännu iaf.

  Fast man får inte glömma den underbara känslan det är att inte få blodsockerdipparna som iaf jag hade innan 🙂 Såå skönt att slippa det, man blir behagligt hungrig istället och håller sig mätt mycket längre.

  Har själv väldigt torr hy, så det ska bli spännande att se om jag märker någon skillnad där om ett tag.

  #14579
  Avatarqwe
  Deltagare

  Glömde en sak.
  Har inte längre någon halsbränna. Hade det väldigt ofta förut.

  #14576

  Om man bortser från själva viktminskningen:

  * Inte lika lat och slö längre, har mer energi.
  * Mindre gas.
  * Stabilt humör, mår bättre psykiskt. Jag antar att när sockerkurvan gick neråt så kunde jag känna mig deprimerad och även vara irriterad.
  * Mina armbågar är faktiskt också mjukare, om det beror på LCHF vet jag inte. 🙂

  #14585
  AvatarReceptomaten
  Deltagare

  Skön läsning här i tråden ;D

  Som Mc_Andersson skriver om huden – check!
  Jenster & Note_ om halsbränna – check!

  Friska nagelband har jag nu, kan iofs bero på sommaren.. Men det bästa, jag har inte ont i huvudet längre. Nja, om det inte är självförvållat förstås ::)

Visar 12 inlägg - 1 till 12 (av 12 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.