HÄNDER INGET!!! HJÄLP

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #4290
  Avataranna_985
  Deltagare

  Kört strikt LCHF i 5 veckor….gick ner 2,5 första veckan sen tog det stopp både på vågen och måttbandet. Kissar på ketonstickar som ger minsta möjliga utslag av ketoner. Vad gör jag för fel??!! Blir fasiken galen snart =/ Tips tas tacksamt emot. Och ja…jag håller mej inom ramarna och fuskar inte….(men snart tappar jag all motivation och ger upp) TACKSAM FÖR HJÄLP !!! :-

  #65795
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Du kanske har liberala ramar??

  #65797
  Avataranna_985
  Deltagare

  Idag ser min dag ut så här t.ex…. :

  Frukost:2 ägg stekta i smör med riven ost

  Lunch: Kebabsallad med vitsås utan tillsatt socker eller baserad på lightprodukter.

  Middag: Kyckling sallad och ca 1 dl sås baserad på creme fraiche.

  Till detta dricker jag vatten och även 1-2 koppar kaffe slinker ner med ”röd” mjölk.' I lördags vispade jag 1/2 dl grädde och blandade med hallon för jag var så jäkla sötsugen 😛

  Tacksam för respons på detta. Vad kan jag göra annorlunda?

  #65796
  AvatarMynlen
  Deltagare

  ketosstickorna kan du glömma, dom visar inget mer nu. din kropp tar hand om alla ketos-vaddetnuvar och då bllir stickorna missvisande. Du är hursomhelst i ketos.

  För vissa går det trögre, har du bantat mycket förr?

  #65799
  AvatarPersko
  Deltagare

  Hej, jag tycker din mat ser väl smal ut. Inte mycket fett vad jag kan se. Har du provat att räkna ett par dagar för att se vad du får i dig? Skippa mjölken och kör grädde. Lägg till lite bacon till frukosten, eller om du inte orkar det så ta en rejäl klick majonäs till. Det mättar fint.
  Sallad är ju ingen bra bas att bli mätt på heller och creime fraîche är inte så fett. Jag gissar att du kanske är lite fettskrämd?

  Jag är bara nybörjare men jag har läst på en del. Någon mer erfaren kanske kan stötta min teori?

  #65800
  AvatarBackstrom
  Deltagare

  Jag har ”samma” problem här. Jag har inte gått ner ett kilo, tre veckor har jag hållit på. Är strikt och har inte fuskat. Jag testade om jag var i ketos med stickor i helgen och de gav fullt utslag. Men vågen säger ingenting. Jag är rädd att jag äter för lite (?) Jag kommer sällan på bra saker att äta, så jag blir utan mellanmål oc äter egentligen mest lunch och middag !
  Jag har ingen jätteövervikt heller.. utan hoppades kanske gå ner 8 kg totalt. Vad kan sånt här bero på??
  *sorry om jag snodde tråden lite*

  #65798
  AvatarPersko
  Deltagare

  Du behöver inte äta mellanmål. Ät när du är hungrig, inte efter klockan. Ät mycket fett så är du mätt länge och behöver inga mellanmål. Du kommer märka att du bara äter Max 3 ggr om dagen. Däremellan bränner kroppen fett, äter du så tar metabolismen över (har jag läst).
  Du har ju redan kört 3 veckor, så det är risk att jag sparkar in öppna dörrar här, men här kommer det ändå. Läs på om vilka råvaror du bör använda och se till att det finns hemma hela tiden. Exempel på vad du ska ha i kylen är:
  Ägg, majonäs, smör, fet ost, grädde, bacon, fisk, kött avocado, olivolja, kokosfett och en del ovan jords grönsaker som tillbehör. Sen kan du baka bröd med fiberhusk och Pofiber så kan du ta en macka ibland.
  Glöm inte MYCKET fett! Kaffe med grädde och eller kokosfett.
  Sist men inte minst, tålamod 😀
  Lycka till!

  #65794
  Avatarmctrollet
  Deltagare

  Håller fullständigt med Persko… Ät majjo till kebabköttet (liiiite sallad) och smör till kycklingen istället för salladen…

Visar 8 inlägg - 1 till 8 (av 8 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.