Har gått på lchf i 4v, går inte ner. Väger jag för lite?

Diskussionsforum för LCHF-kost Diskussionsforum för LCHF-kost LCHF Nybörjare Har gått på lchf i 4v, går inte ner. Väger jag för lite?

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #6250
  AvatarEmeliebylin
  Deltagare

  Hej experter!
  Jag började på lchf för ca 4veckor sedan. Dom första fyra dagarna gick jag ner 1.6 kg – men nu går jag uppåt igen! Kan inte bajsa (hehe) och jag börjar fundera på om jag kanske är ”för smal” för att kunna gå ner med lchf? Jag är 1.75 cm och väger 65-67 kg. Jag vill ner till 57-60 så jag har ju ett par kg att tappa. Jag har börjat tappa orken av att LIDA utan socker och kolhydrater, ich sen inte ens se några resultat. Började på 67, och väger samma nu. SNÄLLA HJÄLP! Äter oftast ett paket bacon till frukost, sen antingen något kött med gräddsås eller bea, och en stor sallad till lunch och middag. Ungefär samma till middag fSt större portioner. Är jag sugen på något så trycker jag i mig en korv eller naturell fet yoghurt. Snälla snälla hjälp mig, vill verkligen ner i vikt!

  #93095
  AvatarLimp
  Deltagare

  Du äter flera gånger om dagen och större portioner samt en del mellanmål, säger du. Du överäter gissningsvis, och då går man inte ner i vikt. Matmängen när LCHF ska vara som innan och man ersätter bara kolhydraterna med fett. dvs. man äter precis som innan med en enda skillnad.

  Vad du gjort är att du ökat proteinerna och det hindrar viktnedgången. Att magen blivit hård berättar också att du inte äter tillräckligt med fett och oljor samt fibrer.

  Jämför gärna vad jag äter ! Jag väger ca. 93 kg och äter omväxlingsvis ett paket bacon och två ägg på morgon eller en burk tonfisk och två ägg som omelett. Ett annat alternativ är sallad med olivolja. Lunch och mellanmål äter jag aldrig, ty jag är inte hungrig, Till kvällsmat brukar det bli t.ex kött av något slag med bea, kryddsmör och colesalw eller fisk med sallad och olivolja.

  Med dessa två huvudmål om dagen blir jag inte speciellt sugen på något ytterligare. Jag fikar och dricker te utan tillltugg vid pauserna under dagen.

Visar 2 inlägg - 1 till 2 (av 2 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.