har gått upp 5 kg på lchf kost

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #507
  Avatarsnurran
  Deltagare

  Hej! har nyss hittat hit.Behöver lite hjälp. Jag har ätit efter lchf sedan i sommras. Började i juli.
  Jag vägde då 88kg jag är 1.76 lång. Nu väger jag 93kg. Det konstiga är att jag upplever mig som smalare. Har också fått komentarer att jag blivit smalare. Men vågen säger ju något annat. Har även måttat min kropp.Gjorde det när jag började i sommras. Nu visar även måttbandet ung samma mått.??? Jag får också försvara lchfs metod överallt. Även i kontakt med vården. Jag blir varnad för allt möjligt. Risken med cetos att det skulle slita på levern att kroppen blir förgiftad mm. Naturligtvis hjärt kärl sjukdommar. Min man som också samtidigt med mig gick ner 10 kg på lite mer en en mån.Men varför häder inget med mig? Jag är så förtvivlat ledsen för detta. Samtidigt vill jag inte ge upp. Jag har hållt lchf kostråden väldigt strikt. Ätit mindere frukt max en om dagen. Max 5 kolhydrat per 100 gr. Kan nämna att jag äter två medeciner som man kan gå upp i vikt av. Är det förklaringen? Senaste två dagarna har jag börjat äta lite osötat fullkornsbröd lite mer frukt. Men jag mår skit av det. Ont i magen och känner mig uppsvälld. Jag är så tacksam om någon har lite råd till mig.[url][/url]

  #9751
  AvatarMicke
  Deltagare

  Vad tråkigt. Jag ska börja i morgon med lchf men jag ska kanske vänta ett tag för vem vill gå upp i vikt.

  #9750
  AvatarGLUT-4
  Deltagare

  Fram med måttbandet och släng vågen! I jämförelse med de traditionella bantningsmetoderna kan man faktiskt bygga muskler med lchf. Och som dom flesta vet väger muskler mer än fett. Själv har jag mycket bättre resultat med måttbandet än vågen. Eftersom du fått kommentarer att du ser smalare ut så har du säkert också minskat på underhudsfettet.
  Var mycket försiktigt med att välja en mellanväg. Antingen 100% lchf eller börja räkna kallorier. Du måste vara strikt med kolhydratintaget för att inte lägga på dig det extra fettet du äter.

  Lycka till!

  #9749
  Avatarhelen
  Deltagare

  Eeeeh?? Max en frukt om dagen?? Tyvärr kan jag inte komma ihåg källan…det kan vara Annika eller vem som helst som förespråkar den här kosten. En frukt omvandlas i blodet till lika mycket socker som om du druckit en cocacola 33cl. Men jag vet iaf att frukt finns på ”röda listan”.

  Gröna listan= ät
  Gula listan= ät lite
  Röda listan= ät inte alls om du vill gå ner i vikt.

  Men jag håller med de andra… skit i vågen om den inte visar ”rätt”, måttbandet och kläderna är de viktigaste måttstockarna, TILLSAMMANS med hur du känner dig. Jag gissar att du mår bättre med LCHF-maten??

Visar 4 inlägg - 1 till 4 (av 4 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.