Harmoni och hälsa.

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Författare
  Inlägg
 • #5861
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  Hej alla!

  Har inte vart här så frekvent det sista. Kört på i vanliga takter med det mesta och det har gått ganska bra precis allt!
  Är dock trött på att så fort jag tar mig an något så gör jag det så himla extremt och tenderar att driva allt till de yttersta gränser. Därav harmoni. Jag känner väl lite att jag ska försöka sluta att vara alla andra till lags hela tiden. Det är jag själv som ska må bra och trivas med det jag gör.

  Det är dags att äta maten jag vet är bra för mig, träna på en hälsosam nivå och att stressa ner, leva i nuet och ta dagen som den kommer, dag för dag. Alltså, måna min hälsa till max!

  När det kommer till maten så äter jag i princip alltid bara en till två gånger per dag och alltid på eftermiddag/kväll och vill man fylla ut sitt energibehov med kolhydrater så blir man slö efter intaget, trött och får paltkoma. Inget man njuter av. Orkar prestera väldigt bra både fysiskt och psykiskt på runt 100-120 gram kolhydrater/dag så jag kan inte se annat än att jag skulle må toppen av att sänka dem till 20-50 gram/dag och höja fettet. Kommer dessutom att dra ner lite på träningen och inte fokusera på det så extremt mycket längre så det blir nog, eller, det blir kanon!

  Så, tänkte lägga upp träningen såhär:

  Måndag: Rygg/Baksida axlar/Biceps
  Onsdag: Ben/Mage
  Fredag: Bröst/Axlar/Triceps

  Något konditionspass kommer alltid in och promenerar gör jag varje dag bara för att jag är en riktigt musikfanatiker och jag älskar att traska med musik i lurarna.

  Dags att bli frekvent här och hålla updateringarna vid liv, från och med imorgon!

  Later on, friends! 🙂

  #89961
  Avatarkrysopras
  Deltagare

  :thumbup-smiley:

  #89960
  AvatarJimmy_Flessa
  Deltagare

  @krysopras 392245 wrote:

  :thumbup-smiley:

  😉

  Lite tillägg till första inlägget..

  Jag kommer inte att fokusera på att få fettintaget så extremhögt. Min fokus ligger snarare på att käka åt paleohållet med bra mat. Typ, protein och fett alá stenålderskost. Lite så kanske man skulle kunna säga. Mycket kött, ägg, fisk, fågel, grönsaker o.s.v. Använder alltid avokado, kokos, ägg och andra fettkällor före smör och andra mejerier.

  Vart uppe hela natten och rännt på toan så det finns inte mycket roligt att rapportera om de senaste dygnet. Säger på återséende imorn!

Visar 3 inlägg - 1 till 3 (av 3 totalt)
 • Du måste vara inloggad för att svara på detta ämne.